Flyndrevikvegen 41A, 5177 BJØRØYHAMN

Innholdsrik og lekker enebolig med utleieleilighet. Flotte uteområder, gode solforhold og garasje. Rolig og barnevennlig

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Lars Thorsnes Lefdal

Eiendomsmeglerfullmektig

94 03 99 54 / ltl@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Flyndrevikvegen 41A
5177 BJØRØYHAMN

Enebolig over 3 plan med utleieleilighet. Hoveddel: 1. etasje: Entré/gang/trapp, vaskerom, teknisk rom, bad, to soverom og to omkledningsrom. Det er utgang til hage fra vaskerom og utgang til skiferdekke på 15 kvm fra begge soverommene. 2. etasje: Trapp, stue. kjøkken, spisestue, matbod, gang, bad, soverom og trapp til loft. Det er utgang til altan på 14 kvm fra stue. Loft: Loftstue (ikke målbart areal) Utleieleilighet: 1. etasje: Entré/gang/trapp, bad/vaskerom og soverom. Det er utgang til hage fra soverom. 2..etasje: Trapp/stue, kjøkken og bod. Det er utgang til altan på 9 kvm fra stue. Trapp videre til hems (ikke målbart areal). Garasje på 44 kvm, inkl. bod. Arealer pr rom: Hoveddel: 1. etasje: • Entre/gang og trapp 23,70 m² • Vaskerom 11,60 m² • Teknisk rom 4,20 m² • Bad 10,10 m² • Soverom 14,10 m² • Omkledningsrom 3,10 m² • Soverom 14,40 m² • Omkledningsrom 5,50 m² 2. etasje: • Trapp 4,40 m² • Stue 44,60 m² • Kjøkken/spisestue 45,30 m² • Matbod 1,80 m² • Gang 4,20 m² • Bad 5,60 m² • Soverom 9,40 m² • Trapp til loft 3,00 m² Loft, hoveddel (ikke målbart areal). Loftstue med gulvflate på ca. 39 m² uavhengig av måleregler. Utleieleilighet: 1. etasje: • Entre/gang og trapp 8,30 m² • Bad/vaskerom 6,50 m² • Soverom 15,80 m² 2. etasje: • Trapp/stue og kjøkken 27,50 m² • Bod 3,40 m² Hems, utleiedel (ikke målbart areal). Trapp opp til hems med gulvflate på 9 m² uavhengig av måleregler.

Standard

Velkommen til Flyndrevikvegen 41A!
Moderne familiebolig med utleieleilighet beliggende i et rolig og barnevennlig område. Tomten er lettstelt med flere uteplasser og gode solforhold. På sommerstid er det sol fra morgen til ca. kl. 19.00 i hagen, og deretter kveldssol til ca. kl. 21.00 på terrassen mot nord. Ønsker man å nyte solen ekstra lenge på varme sommerkvelder, har man sol til den går ned helt øverst på tomten.

Den flotte eneboligen tilbyr det beste av begge verdener; et nyere hjem for deg og familien, samtidig som du har muligheten til å generere ekstra inntekt gjennom utleieleiligheten.

De gode planløsningene, den imponerende takhøyden og de store vindusflatene sørger for et luftig og godt inntrykk, samtidig som det bidrar til en god romfølelse. Fra det øyeblikket du går inn døren, blir man møtt at en lys gang med plass til oppheng av yttertøy og sko i stor skyvedørsgarderobe.

Videre i denne etasjen har man blant annet vaskerom, bad og to soverom med tilhørende walk-in garderobe. Det er utgang til uteplass på 15 kvm fra begge soverommene. Delikat bad helfliset med gulvvarme og innredet med vegghengt toalett, dusjnisje med glassfelt, badekar, dobbel servant med møblement, speil og belysning. Vaskerommet har våtromsbelegg på gulv med gulvvarme og malt platekledning på vegger. Innredet med utslagsvask i benkeskap og røropplegg/sluk for vaskemaskin. Herfra er det videre tilkomst til teknisk rom.

I 2. etasje har boligen en imponerende stue og et stilrent kjøkken med spisestue. I stuen er det flere soner og innredningsmuligheter for både sofagruppe og lesekrok, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. De store vinduene, kombinert med en takhøyde på hele 460 cm på det høyeste, gir dette en svært god romfølelse. Kjøkkenet har IKEA innredning med høyglans fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator og vinskap. Oppvaskmaskin og side-by-side kjøle-/fryseskap med isbitmaskin og vanndispenser medfølger handelen. Utstyrt med waterguard.  

Badet i 2. etasje er helfliset med gulvvarme, og er innredet med vegghengt toalett, steamdusj, servant med møblement, speil og belysning. Det er også et soverom i denne etasjen.

Loftstuen er romslig med en gulvflate på 39 kvm og passer utmerket som ekstra oppholdsrom for barn og ungdom.

Boligen har egen 2-roms utleieleilighet over to plan samt hems.
I 1. etasje finner man entré/gang, bad og soverom. Badet er helfliset med gulvvarme, og er innredet med vegghengt toalett, dusjnisje, servant med møblement, speil og belysning. Det er røropplegg for vaskemaskin. Soverommet er på 15,.8 kvm med god plass til seng og annet møblement etter eget ønske. Herfra er det videre utgang til hage.
I 2. etasje er det åpen stue/kjøkkenløsning med plass til flere sittegrupper og mye lysinnslipp fra store vindusflater. Takhøyde på hele 470 cm på det høyeste. Kjøkkenet har innredning med høyglans fronter og laminat benkeplate med porselensvask. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp og ventilator.
Leiligheten har også en koselig hems. 

Boligen har ellers svært god lagringsplass og praktiske løsninger, med blant annet oppvarmet bod i garasje, garasjeloft etc.

Diverse utstyr:
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Innlagt fiber
- Rør i rør system
- CTC varmepumpe for luft/vann
- Sentralstøvsuger
- Automatsikringer
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat
- Svært god lagringsplass

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

2014

Tomteareal

1214m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.
Det er elbil-lader i garasje.

Arealbeskrivelse

Entré/gang/trapp, vaskerom, bad, soverom, omkledningsrom, stue, spisestue, kjøkken

Oppvarming

Det er vannbåren varme luft-til-vann i alle gulv i 1. og 2. etasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-05-2024

Meny