Storetveitvegen 150, 5231 PARADIS

Byens beste utsikt? 210 kvm ren luksus med sol- og utsiktforhold i verdensklasse. Kvänum kjøkken og eget vinrom.

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Lars Thorsnes Lefdal

Eiendomsmeglerfullmektig

94 03 99 54 / ltl@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Storetveitvegen 150
5231 PARADIS

Kjærlighetsstien Sameie

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder entré, toalettrom, bod, vaskerom, mellomgang, tre soverom, to bad, kjøkken og to omkledningsrom. Det er utgang til altan/takterrasse på 57 kvm fra det største soverommet, kjøkken og stue. Arealer pr rom: • Entre 17,00 m² • Toalettrom 3,00 m² • Bod 4,50 m² • Vaskerom 7,00 m² • Mellomgang 4,30 m² • Soverom 8,50 m² • Bad 6,50 m² • Soverom 10,50 m² • Stue 75,00 m² • Kjøkken 24,00 m² • Soverom 25,00 m² • Omkledningsrom 3,00 m² • Omkledningsrom 3,00 m² • Bad 11,50 m² Tilhørende ekstern bod på 6 kvm i underetasjen.

Standard

Velkommen til Storetveitvegen 150!

Byens beste utsikt? Her får man 210 kvm ren luksus med upåklagelige sol- og utsiktsforhold i verdensklasse! Kvänum kjøkken med Gaggenau hvitevarer og eget vinrom til 500 flasker som holder 13 grader året rundt. Videre har man 57 kvm med 100% usjenert terrasse. Noe av det mest unike med leiligheten er dens flotte planløsning hvorpå det er egen gjestefløy med gang, bad og to soverom. Denne avdelingen passer perfekt til barn og barnebarn. Det er også verdt å nevne den store, romslige stuen og kjøkkenet på tilsammen ca. 100 kvm. Leiligheten har tilhørende to parkeringsplasser like ved inngang til heis.   

Entréen er stor med god plass til oppheng av yttertøy i plassbygget garderobeskap fra Kvänum. Til venstre finner man et gjestetoalett, vaskerom og en gjestefløy med gang, bad og to soverom. Toalettrommet er helfliset med gulvvarme, og er innredet med vegghengt toalett, servant med møblement, speil og belysning. Vaskerommet er helfliset med gulvvarme, og er innredet med utslagsvask i benkeskap, røropplegg/sluk for vaskemaskin, sentral/skap for rør i rør system og gulvvarme, aggregat for balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Gjestefløyens to soverom er på henholdsvis 10,5 og 8,5 kvm, begge med plass til seng og annet møblement etter eget ønske. Badet er helfliset med gulvvarme, og er innredet med vegghengt toalett, dusjnisje med glassdør, servant med møblement, speil og belysning.

Til høyre for gang finner man leilighetens hovedsoverom med tilhørende walk-in garderobe og bad. Soverommet er på hele 25 kvm med plassbygget garderobeskap fra Kvänum langs hele veggen. Det er videre utgang til leilighetens terrasse fra soverommet. Innbydende bad, helfliset med gulvvarme og innredet med vegghengt toalett, bidet, badekar, dusjnisje med glassdør, dobbel servant med møblement, speil og belysning.

Videre har man et lekkert Kvänum kjøkken og eget vinrom bygget av Vinoteka i Oslo. Kjøkkeninnredningen er av hvite eik fyllingfronter og granitt benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er Miele dampovn og komfyr, micro, induksjon platetopp (Gaggenau), ventilator, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap med isbitmaskin (Gaggenau). Det er rikelig med skap- og benkeplass, noe som inviterer til sosial matlaging med hele familien. 

Boligens samlingspunkt i stue er på hele 75 kvm med god plass til flere sittegrupper, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. Vinduer fra tak til gulv gir mye naturlig lysinnslipp og bidrar til en god romfølelse. Det er gjennomgående 1-stavs eikeparkett på gulv. Utgang til terrasse på 57 kvm med upåklagelig utsikt og fantastiske solforhold fra morgen til kveld.  

Diverse utstyr:
- Vannvarme i alle rom
- Balansert ventilasjon
- Gasspeis type "Heat'n glow" i stue
- Dørtelefon
- Gassuttak på altan
- Rør i rør system
- Automatsikringer
- Røykvarsler, brannslukkingsapparat og sprinkleranlegg.

Byggeår

2014

Bruksareal per etasje

BRA 4. etg: 210 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

11134m2

Parkering

Leiligheten har to tilhørende parkeringsplass i felles garasjeanlegg. En av plassene har elbil-lader.
Felles gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

Entré, toalettrom, vaskerom, mellomgang, tre soverom, to bad, stue, kjøkken og to omkledningsrom

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i hele leiligheten
Balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-12-2023

Meny