Ortuflaten 18, 5143 FYLLINGSDALEN

Meget pen 2-roms i attraktivt borettslag med varmtvann inkl. i felles – Mulighet for parkering – Treningssenter rett ved

Ortuflaten 18
5143 FYLLINGSDALEN

Lyshovden Borettslag

Andelsbrevnummer

48

Leiligheten består av entré, stue, kjøkken, bad og soverom. Utgang til solrik balkong fra stue. Det er 3 tilhørende boder i fellesareal, arealer er hhv. ca. 1m², 4 m² og 4 m²

Standard

Charlotte Kleven ved Kaland & Partners har gleden av å presentere Ortuflaten 18! Meget pen 2-roms leilighet med tidsrikige overflater og moderne løsninger i et attraktivt borettslag. Her bor du med nærhet til "alt", og har i tillegg mulighet for parkering i borettslaget. Velkommen!

Leilighetens entré er meget romslig, og har god plass til oppbevaringsløsninger til sko og yttertøy. Hele leiligheten er malt i tidsrommet 2021 - 2023, og fremstår meget moderne og innbydende.

Stuen er romslig og har plass til en stor sofagruppe, i tillegg til spisebord. Her kan du invitere venner og familie på hyggelige middager. Tv og internett er inkludert i felleskostnadene. I stuen er det også en radiator for å regulere temperatur i leiligheten. Fra stuen er det utgang til balkong, men naturskjønn utsikt over grøntarealene på baksiden av bygget. Fra balkongen kan du også se bort på lekeplassen i borettslaget. Balkongen er vestvendt, slik at du har gode solforhold - spesielt på ettermiddagstid.

Kjøkkenet i leiligheten er i en lys beige farge, som står i fin stil til resten av leiligheten. Her er det rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap, og det store vinduet sørger for rikelig med naturlig lys til matlagingen. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående kjøl/fryseskap, i tillegg til integrert oppvaskmaskin, stekeovn med koketopp og ventilator.

Badet i leiligheten er helfliset og fremstår innbydene. Her er det også opplegg for vaskemaskin. Borettslaget er i gang med rehabilitering av sanitæranlegg (bad) og varme (radiatorer), som innebærer at badet blir pusset opp i regi av borettslaget. Se punktet diverse for mer informasjon.

Soverommet i leiligheten er meget romslig, og er på 13,4 kvm. Her er det god plass til seng og garderobeskap, i tillegg til en liten skrivepult om ønskelig.

Med leiligheten følger 3 boder i fellesareal, i tillegg til at det er mulig å ha parkeringsplass i borettslaget mot betaling. Se punktet parkering for mer informasjon.

Byggeår

1968

Bruksareal per etasje

1.etg.: 54 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

79252m2

Parkering

Man betaler 50 kroner per måned for parkeringsplass. Dette beløpet betales som en éngangssum i starten av året.
Ingen ventetid.
Det er også gode muligheter for gratis gjesteparkering mellom klokken 09.00 til 02.00.  Etter 02.00 er det parkering mot betaling.

Beskaffenhet

Eiendommen er felles for borettslaget og er pent opparbeidet med veier, plasser, grønne arealer og lekeplasser. Området fremstår som
velstelt. Nærområdet har fine turmuligheter.

Oppvarming

Radiator er montert i stuen, fra sentralt varmeanlegg.
Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport på leiligheten datert 13.09.2023.

Tilstandsrapport utført av

Øistein Fotland.

Ansvarlig megler

Charlotte Kleven
Eiendomsmegler
ck@kapa.no
94 21 32 26

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

09-10-2023

Meny