Nedre Storheia 32, 5310 HAUGLANDSHELLA

Moderne og attraktiv familiebolig med flott opparbeidet hage, gode solforhold og garasje. Rolig og barnevennlig område.

SOLGT

Nedre Storheia 32
5310 HAUGLANDSHELLA

Enebolig over 2 plan. 1. etasje: Entré/gang og trapp, bad, vaskerom og stue/kjøkken. Det er utgang til hage fra stue og vaskerom. 2. etasje: Trapp/loftstue, bad og tre soverom. Fra det ene soverommet er det utgang til altan på 9 kvm. Arealer pr rom: 1: etasje: • Entre/gang/trapp 19,20 m² • Bad 6,00 m² • Vaskerom 3,60 m² • Stue/kjøkken 57,90 m² 2. etasje: • Trapp/loftstue 26,50 m² • Bad 8,70 m² • Soverom 12,80 m² • Soverom 9,30 m² • Soverom 9,40 m²' Tilhørende garasje på 30 kvm. Mrk: 2. etasje har en gulvflate på ca. 13 m² større enn oppgitt areal, uavhengig av måleregler.

Standard

Velkommen til Nedre Storheia 32!
Flott og moderne familiebolig med stor garasje, skjermet hage og gode solforhold fra tidlig morgen til ca. kl. 21.30 midtsommers. Hagen er pent opparbeidet med flere soner, og ble utbedret av Askøy hage og anlegg i 2022. Hagen er omkranset av levegger og tujahekk som gir skjermet beliggenhet. Parkering i egen garasje og plass til flere biler på tomt. 

Fra inngangsdøren kommer man inn i en romslig entré med god plass til oppheng av yttertøy stor skyvedørsgarderobe. Det er vannbåren gulvvarme i hele denne etasjen. 

Videre har vaskerommet også egen inngang, noe som passer utmerket på regnværsdager når barna kommer hjem fra skole og barnehage, eller etter en aktiv dag ute med familien. Vaskerommet har malt platekledning på vegger og belegg på gulv. Rommet er innredet med utslagsvask i benk, dobbel mantret bereder (gulvvarme og forbruksvann), røropplegg for vaskemaskin, stoppekran og sentral/skap for rør i rør system.

Badet i 1. etasje er helfliset med vannbåren gulvvarme, og er innredet med toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Ventilasjon via avtrekkventil. I 2022 ble dusjvegger, dusjarmatur og blandebatteri skiftet.

Stuen er lys og romslig med plass til flere sittegrupper, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp og bidrar til en god romfølelse. I 2023 ble det lagt nytt gulv, type 14mm kork vinyl. Kjøkkenet har stilren innredning med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp og ventilator i hette. Kjøkkenøy med barløsning ble satt inn i 2023 og har beiset fronter i eik. God benkeplass som bidrar til sosial matlaging for hele familien. Den åpne løsningen øker den sosiale faktoren i boligen og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet.

I boligens 2. etasje finner man tre soverom, bad og loftstue. Dette badet er også helfliset med vannbåren gulvvarme, og er innredet med toalett, dusjnisje med glassdør, badekar, servant med møblement, speil og belysning. Ventilasjon via avtrekkventil. I 2022 ble blandebatteri skiftet.

Soverommene er på henholdsvis 12,8, 9,3 og 9,4 kvm, alle med plass til seng og annet møblement etter eget ønske. Det er store garderober på alle soverommene, tilsvarende ca. 11 meter tilsammen. I denne etasjen har det tidligere vært et soverom nr 4, men dette ble tatt vekk i 2021 og åpnet opp slik at man fikk en større loftstue. Loftstuen passer utmerket som ekstra oppholdsrom for barn og ungdom, med plass til flere sittegrupper.

Diverse utstyr:
- Rør i rør system
- Balansert ventilasjon med roterende gjenvinner i 2016
- Varmepumpe
- Automatsikringer
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat
- Peis i begge etasjer
- El-bil lader
- Elektrisk markise
- LED spotter fra 2019
- Smartlås Yaledoorman fra 2020

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

2005

Bruksareal per etasje

BRA 1. etg: 89 kvm
BRA 2. etg: 69 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

525m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

El-bil lader i garasje.

Arealbeskrivelse

Entré/gang/trapp, bad, vaskerom, stue/kjøkken, loftstue og soverom

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje og bad i 2. etasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-09-2023

Meny