Straumsåsen 36, 5151 STRAUMSGREND

Flott enebolig i solide kvaliteter bygget i 2018. To garasjer og el-billader. Energimerke A! Egen utleiedel!

Straumsåsen 36
5151 STRAUMSGREND

Areal og fordeling pr etasje: 1.etg: 109 kvm BRA / 109 kvm P-rom U.etg: 98 kvm BRA / 87 kvm P-rom Boligen går over to plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Hall m/ trapp, stue/kjøkken, 2 soverom og bad. U.etg: Hoveddel: Gang m/ trapp, soverom, bad og vaskerom. Leilighet: Gang, stue/kjøkken soverom og bad. I tillegg medfølger to innvendige boder og to garasjer.

Standard

Kaland & Partners v/ Petter Krantz har gleden av å presentere Straumsåsen 36! Denne nydelige eneboligen holder en gjennomgående høy standard og en praktisk utforming. Boligen er energimerket med klasse A og er effektiv å varme og holder godt på varmen.

1. etasje |
Velkommen inn i en romslig hall på ca. 21 kvm. Her er det praktiske og flotte fliser på gulv og slette vegger. Gjennomgående for boligen er vannbåren gulvvarme som varmer godt og balansert ventilasjon som gir et godt inneklima. I hallen er det to skyvedørsgarderober som gir godt med oppbevaring av utendørs bekledning og annet ønsket oppbevaring. I hallen har man også tilgang til boligens kaldloft.

Beveger vi oss videre inn i boligen kommer vi til en stor og luftig stue på ca. 62 kvm. Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning med god takhøyde og store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp i boligen. Rommet forøvrig har parkett på gulv, slette vegger og spotter i taket. Grunnet rommets størrelse er det god plass til å møblere med både en hyggelig sofakrok og en spiseplass hvor man kan invitere til både store og små selskaper. Fra stuen har man utgang til en nydelig terrasse på ca. 38 kvm. Boligen har flere flotte uteområder som kan nytes på de flotte soldagene.

I tilknytning til spisestuen er et romslig kjøkkenen levert av Norema. Innredningen er moderne og består av finerte fronter i mørkt tre og benkeplate i komposittstein med formstøpt vask. Kjøkkenet har en optimal planløsning som gir godt med benke- og skapplass, samt en nydelig kjøkkenøy med mulighet for sitteplass til flere. Kjøkkenets integrerte hvitevarer består av stekeovn, kjøleskap m/ frysedel, oppvaskmaskin og induksjonstopp som er levert av kvalitetsleverandør Siemens. Det er også integrert ventilator på kjøkken levert av Novy. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

I tilknytning til hallen har man også tilkomst til ett av boligens bad og to soverom. Soverommene er begge av god størrelse og er på henholdsvis ca. 8 kvm og ca. 11 kvm. Begge soverommene har parkett på gulv og slette malte vegger. Grunnet rommenes størrelse er det enkelt å møblere med både seng, garderobe og annet ønskelig møblement. Fra hovedsoverommet har man også utgang til en nydelig balkong på ca. 5 kvm. Boligens tredje soverom er på ca. 10 kvm og er i underetasjen. Her er det samme kvaliteter som på soverommene oppe og har parkett på gulv og slette vegger.

Boligens første bad ligger i tilknytning med soverommene og er på ca. 5 kvm. Her er det keramiske fliser på gulv med vannbåren gulvvarme og fliser på vegger, samt spotter i taket. Badet er møblert med heldekkende servant med oppbevaring, speilskap, dusj med innfelte glassdører og vegghengt toalett.

Underetasje |
Fra hallen i 1. etasje kommer du ned til en romslig gang på 16 kvm i underetasjen. Her er det fliser på gulv med gulvvarme og slette vegger. Fra gangen har du tilkomst til alle underetasjens rom som består av boligens tredje soverom, bad og vaskerom.

Boligens andre bad er på ca. 7 kvm og er helfliset. Her er det varme i gulv og spotter i tak. Badet er innredet med heldekkende servant, speilskap, vegghengt toalett, badekar og dusj med innfellbare glassdører. Vegg i vegg med badet er boligens vaskerom som er på ca. 6 kvm. Her er det samme keramiske fliser på gulv og vegger. Vaskerommet er innredet med utslagsvask, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, varmesentral, fordelerskap til rør-i-rør og skap for vannbåren varme. I underetasjen er det også en praktisk bod på ca. 7 kvm og har godt med oppbevaring. Her er det fliser på gulv og inneholder ventilasjonsaggregat og sentralstøvsuger. Fra boden har man også en praktisk utgang til boligens hage.

Leilighet |
Boligen har en tilhørende leilighet i underetasjen som er på 52 kvm og holder samme høye standard som resten av boligen.

Det første som møter deg i leiligheten er en romslig gang på ca. 9 kvm. Her er det fliser på gulv og slette vegger. Fra gangen kommer du videre til stue og kjøkken som har en åpen løsning og måler ca. 21 kvm. Her er det samme fliser på gulv og slette vegger. Kjøkkenet har en praktisk planløsning som optimaliserer plassen og har glatte fronter med benkeplate i laminat og nedfelt komposittvask. I tilknytning til kjøkkenet er det en praktisk bod på ca. 4 kvm.
Stuen har også en fin utforming og kan møbleres med sofakrok og spiseplass.

I tilknytning til gangen har man tilkomst til leilighetens soverom som er på 10 kvm. Her er det en moderne en-stavs laminat på gulv og slette vegger. Soverommet har god plass til en dobbeltseng og er allerede innredet med en skyvedørsgarderobe.

Leilighetens bad er på ca. 7 kvm og har fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med heldekkende servant, vegghengt toalett og dusj, samt opplegg for vaskemaskin.

Alt i alt er dette et solid mur bygg fra 2018 som er bygget for å møte fremtidens vær. Boligen har også et lettstelt uteområde med asfaltering, skiferbelagte områder og en plen med god drenering.

Byggeår

2018

Tomteareal

618m2

Parkering

Parkering i garasje, samt flere biloppstillingsplasser på eiendommen. Den ene garasjen her el-billader.

Arealbeskrivelse

Inneholder: 1. etg: Hall m/ trapp, stue/ kjøkken, 2 soverom og bad. U.etg: Gang m/ trapp, soverom, bad og vaskerom. U.etg, leilighet: Stue/kjøkken, gang, soverom og bad.

Beskaffenhet

Pent opparbeidet tomt med murer, gjerde, gruset uteplass, garasje og biloppstillingsplasser.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Vannbåren gulvvarme i hele huset. Styreenhet er NIBE VVM 320.
- Rentbrennende ildsted med peisinnsats og omramming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-04-2024

Meny