Ole Irgens' vei 19, 5019 BERGEN

Majestetisk i Bergens fjellside! Parkering, flotte uteplasser, spektakulær utsikt, fine kvaliteter og utleiedel.

Ole Irgens' vei 19
5019 BERGEN

Underetasje: Kjellerstue, gang, matbod, vedbod, teknisk rom. Unteretasje - leilighet: Soverom, stue/kjøkken, bad. 1. etasje: Vindfang, toalettrom, hall m/trapp, stue, spisestue, kjøkken. 2. etasje: Gang m/trapp, barnesoverom, toalettrom, bad, hovedsoverom, kontor, soverom. Loft: Loftstue, trapperom.

Standard

Velkommen til Ole Irgens vei 19!

Kort om eiendommen |

Høyt, fritt og majestetisk i Bergens fjellside. Det gjør noe med deg. Utsikten mot søndre bydel, Løvstakken og nordvest mot byfjorden og Askøy. Utsikten er spektakulær, og de store vindusflatene gjør at du kan kjenne alle de fire årstidene tett på kroppen. Sommerkveldene får de beste rammene, og solen kan nytes helt til den går ned over Askøy sent på kvelden.

Boligen er innholdsrik og velholdt. Parkeringsplass, hage, terrasse, god planløsning, store vindusflater med fantastisk utsikt, fiskebeinsparkett og luftige rom. Boligen har som en bonus egen utleiedel.

Oppgraderinger: Taket ble skiftet i 2012. Alle vinduene i huset er skiftet i perioden 2005-2019. Kjøkken fra 2015. Varmepumpe fra 2020. Veranda fornyet i 2020. Fornying avløpsrør i 2022.

Første etasje |

Første etasje inneholder vindfang, toalettrom, hall m/trapp, stue, spise stue og kjøkken.

Et innbydende inngangsparti ønsker deg velkommen inn i en majestetisk tomannsbolig over fire etasjer. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, god takhøyde, smarte løsninger og gjennomgående høy standard på overflater og utstyr. Inngangspartiet gir god plass for avheng av sko- og yttertøy.

Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot boligens samlingssted - stuen. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske.

Spisestuen er naborommet og den doble skyvedøren gjør det mulig å lukke av mellom disse rommene. Spisestuen er romslig og har plass til stort spisebord som har plass til mange gjester. Kjøkkenet (fra 2015) er i umiddelbar nærhet og har kjøkkeninnredning fra Multiform med glatte fronter, benkeplate i stein og to underlimte oppvaskkummer. Det er et-greps kjøkkenbatteri. Følgende hvitevarer er å finne på kjøkkenet: Integrert komfyr, mikrobølgeovn, induksjonstopp, gasstopp, kjøleskap m/frysedel og isbitmaskin samt oppvaskmaskin (m/synlig front). Hvitevarer fra Miele, foruten kjøle/fryseskap. Vegghengt ventilator fra Røroshetta.

Andre etasje |

Andre etasje inneholder gang m/trapp, barnesoverom, toalettrom, bad, hovedsoverom, soverom, kontor og bod benyttet som vaskerom.

Alle soverommene er av god størrelse og har godt med garderobe.

Loft |

Loftet inneholder trapperom, loftstue og bod på 16,4 kvadratmeter.

Under etasje |

Fra spisestuen i første etasje er det tilkomst til underetasjen. Underetasjen er delt i to: en del tilknyttet hoveddelen i boligen og utleieleilighet med egen inngang.

Underetasjen tilknyttet hoveddelen inneholder gang og kjellerstue. Videre er det tilkomst til matbod, vedbod og teknisk rom.

Underetasje leilighet |

Leiligheten i underetasjen måler 25 kvadratmeter og inneholder soverom, stue/kjøkken og bad. Leiligheten har egen inngang.

Byggeår

1934

Bruksareal per etasje

Underetasje - Leilighet: 25 kvm.
Underetasje: 24 kvm.
1. etasje: 77 kvm.
2. etasje: 70 kvm.
Loft: 14 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

358m2

Parkering

Parkeringsplass på egen tomt.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Kjellerstue (20,92 kvm), Gang (2,08kvm)
Underetasje - Leilighet: Soverom (8,33 kvm), Stue/kjøkken (13,28 kvm), Bad (2,79 kvm)
1. etasje: Vindfang (1,68 kvm), Toalettrom (1,24 kvm), Hall m/trapp (11,50 kvm), Stue (26,67 kvm), Spisestue (20,16 kvm), Kjøkken (14,13 kvm)
2. etasje: Gang m/trapp (11,00 kvm), Barnesoverom (6,70 kvm), Toalettrom (2,03 kvm), Bad (7,35 kvm), Hovedsoverom (15,81 kvm), Kontor (11,74 kvm), Soverom (12,62 kvm)
Loft: Loftstue (11,59 kvm), Trapperom (1,68 kvm)

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer tilknyttet vannbåren varme.
Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på begge bad.
Rentbrennende ildsted med glassfront i stue.
Vedovn i kjellerstue.

Det er vannbåren varme i hele huset, i 1 og 2 etasje er det radiatorer og i kjellerstue gulvvarme (vann) og boligen har en luft til vann varmepumpe som er fra 2020. Dette er med på å forårsake lave strømutgifter (ca 16.000 kWh per år inklusive hybel).

Energimerking

Energikarakter D og oppvarmingskarakter GUL.

Fastmonterte varmekilder som var til stede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 31.08.2023.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-10-2023

Meny