Baugtveitvegen 50, 5137 MJØLKERÅEN

Innbydende og flott enebolig beliggende i naturskjønne omgivelser – Solrike uteplasser – Parkering i garasje

Baugtveitvegen 50
5137 MJØLKERÅEN

Innholdsrik og flott enebolig beliggende i landlige omgivelser på Mjølkeråen i Åsane. Boligen holder en gjennomgående god standard i alle rom med følgende romfordeling: Underetasje: Entre, gang, hall, vaskerom, ett disponibelt rom, soverom, bod og garderoberom. 1.etasje: Gang, toalettrom, bad, to soverom, stue og kjøkken. Parkering i garasje og ellers på tomten.

Standard

Velkommen til Baugtveitvegen 50!

Underetasje:

Ente/gang:
Du ønskes velkommen inn i en entre hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til oppbevaringsmøblement dersom det er behov for det.

Disponible rom:
Underetasjen er innholdsrik og romslig. Her er det to store rom hvor ett av de i dag er innredet til soverom, men ikke omsøkt til rom for varig opphold. Rommene er opprinnelig hobbyrom, matbod og vedbod på opprinnelige tegninger.

Vaskerom:
Stort og praktisk vaskerom på 10,2 m² med Malt betonggulv, malte plater/mur på vegger og panel i himling. Rommet er utstyrt med Opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Støpejernssluk. Elektrisk vifte på veggen.

Garderobe og bod:
I denne etasjen finner du også et garderoberom på 2,8 m² og en stor bod på 10,6 m². Her er det gode oppbevaring- og lagringsmuligheter.

1.etasje:

Toalettrom:
Et ekstra toalettrom på 1,5 m² med belegg på gulv, tapet/malte plater på vegger og takplater i himling. Rommet er innredet med vegghengt servant, speil, gulvstående toalett og avtrekksventil i himling.

Bad:
Stort bad på 8,7 m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med benkeplate med nedfelt servant, skap/speil m/belysning, gulvstående toalett og dusj med skyvbar dusjvegg. Her er også avtrekksvifte.

Soverom:
Boligen har to soverom i denne etasjen på 6,5 m² og 11,1 m². Begge rommene har plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet inventar.

Stue/kjøkken:
Stuen er lys og trivelig med malte overflater i tidsriktige farger. Store vindusflater gir mye naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Fra stuevinduet har du utsikt over nærområdet. Stuen har en fin utforming som gjør det enkelt å møblere i forskjellige soner. En lekker innmurt vedovn med glassfront er plassert i stuen som gir god varme på kalde høst- og vinterdager.

Moderne og tidløst kjøkken fra IKEA med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt komposittvask m/oppvaskkum og avrenningsbrett. Det er lagt fliser mellom benkeplate og overskapene, glassplate over induksjonstoppen og montert komfyrvakt på kjøkkenet. Av hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med integrert komfyr, mikro (m/ovnsfunksjon), induksjonstopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Vegghengt ventilator og hvitevarer fra Asko.

Byggeår

1968

Bruksareal per etasje

Underetasje: 76m²
1. etasje: 81m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1693m2

Parkering

Parkering for èn bil i garasje. Her er det eget sikringsskap om man ønsker å montere elbillader.
Utvendig parkering for 2-3 biler på tomten.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Underetasje: entre, gang, vaskerom, to disponible rom, bod og garderobe. 1. etasje: Gang, toalettrom, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Pent opparbeidet med gruset innkjørsel/ parkering, betongheller, murer, plen, bed og diverse prydbusker.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i entré / gang, hall og på bad.
Varmepumpe.
Rentbrennende ildsted med glassfront.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-08-2023

Meny