Michael Krohns gate 44, 5057 BERGEN

Innholdsrik bygård med 7 leiligheter, sentral beliggenhet og et stort potensial! Leieinntekter på kr. 95.000,- mnd.

SOLGT

Michael Krohns gate 44
5057 BERGEN

Standard

Petter Krantz ved Kaland & Partners har gleden av å presentere denne innholdsrike bygården med en sentrumsnær beliggenhet på Damsgård. Eiendommen er beliggende med enkel adkomst ved et perfekt bosted for folk som jobber eller studerer, og har ønske om kort vei til sentrum, høyskoler, universitet, BI, arbeidsplasser, butikker og cafeer.

Denne spennende og innholdsrike bygården er opprinnelig bygget i 1937, og går over 3 til 4 etasjer med  tillegg av et uinnredet loft.

Eiendommen består av opprinnelig 8 leiligheter, nå oppdelt i 7 stykker fordelt på 2 enheter i hver etasje, med unntak av 2. etasje som har 1 leilighet som går over hele etasjen, (denne var opprinnelig 2 leiligheter som er slått sammen til en. Denne endringen er ikke omsøkt eller byggeanmeldt).
I tillegg er det et u-innredet loft med tørkeloft og boder, samt en kjellerdel med boder/vaskekjeller i bakre del av 1. etasje som har et uforløst potensial.

1. etasje:
Leilighet nr.1 er på ca. 40 kvm og er innredet med; Entre, bad/vaskerom , stue/kjøkken og sovealkove.
Leilighet nr. 2 er på ca. 40 kvm og er innredet med; Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken og sovealkove.
Det er adkomst til yttergang og felles boder, vaskekjeller med utgang til hage fra begge enhetene.

2. etasje:
Leilighet på ca. 120 kvm som er innredet med; Entré/gang, 6 soverom (endring fra to separate leiligheter til en boenhet er ikke dokumentert godkjent med opprinnelige bygningstegninge), bad/vaskerom, kjøkken, stue, samt utgang til baktrapp fra kjøkken med videre adkomst til hage.
Det er i henhold til gitt byggeanmeldelse den 28.04.1936 og utstedt ferdigattest den 26.02.1937 angitt at alle etasjene (inkludert kjeller med to leiligheter med ett værelse og kjøkken) skal anvendes til beboelse med unntak av loftet.

3. etasje:
Leilighet nr. 1 er på ca. 60 kvm og er innredet med;  Entré/gang. kjøkken, bad, 2 soverom (ikke dokumentert godkjent med opprinnelige bygningstegninger eller beskrivelse i byggeanmeldelse), stue, samt utgang til baktrapp fra kjøkken,
Leilighet nr. 2 er på ca. 60 kvm og er innredet med; Entré/gang, kjøkken, bad, stue, 2 soverom (ikke dokumentert godkjent med opprinnelige bygningstegninger eller beskrivelse i byggeanmeldelse), samt utgang til baktrapp fra kjøkken.

4. etasje:
Enhet nr. 1 på ca. 60 kvm er innredet med; Entré/gang, kjøkken, bad, 1 soverom (ikke dokumentert godkjent med opprinnelige bygningstegninger eller beskrivelse i byggeanmeldelse), stue, samt utgang til baktrapp fra kjøkken,
Enhet nr. 2 på ca. 60 kvm er innredet med; Entré/gang, kjøkken, bad, stue, 1 soverom (ikke dokumentert godkjent med opprinnelige bygningstegninger eller beskrivelse i byggeanmeldelse), samt utgang til baktrapp fra kjøkken

Loft:
Tørkeloft og boder.

Bygget på eiendommen er ikke registrert med underetasje, men på bakre del av 1. etasje er det grunnmur som er inntilfylt utvendig.
Eiet tomt på 424 m² opparbeidet med murer, plen og diverse prydbusker/beplantning på baksiden av eiendommen.

For ytterligere informasjon og beskrivelse av eiendommen, se vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Knut Farestvedt.

Byggeår

1937

Bruksareal per etasje

1. etasje: 131m² BRA
2. etasje: 137m² BRA
3. etasje: 137m² BRA
4. etasje: 137m²BRA
Loft: 60m² BRA
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

423m2

Parkering

Parkering i offentligvei (sone), etter områdets bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Entre, bad/vaskerom, stue, kjøkken sovealkove og soverom. i alle etasjer med unntak av loft.

Beskaffenhet

Opparbeidet med murer, plen og diverse prydbusker/beplantning på bakside av eiendommen. Tomten er ustelt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og ildsted.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Eiendommen er ikke energimerket. Energimerke RØD G legges til grunn. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.
Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-01-2024

Meny