Vik 108, 5396 VESTRE VINNESVÅG

Årets mulighet! | Landlig enebolig med 7 soverom og skjønn hage | 124 kvm | Oppussingsobjekt | Ikke innlagt vann/avløp

SOLGT

Vik 108
5396 VESTRE VINNESVÅG

1. etasje: Vindfang (2,5 m²), Gang (3,9 m²), Stue (10,5 m² + 18 m²), Kjøkken (7,8 m²), Rom (4,2 m²) 2. etasje: Trappegang, 6 rom / soverom Kjeller: Uinnredet kjellerom/lager (32 m²) Uthus på ca 16m² Arealer er angitt i forhold til bruk, uten hensyn til lovlighet. Arealene i bolighuset er oppmålt av takstmann. Uthusets areal er hentet fra eiendomsmatrikkelen.

Standard

Kaland & Partners ved Andreas G. Salbu ønsker velkommen til Vik 108.

Eiendommen er en grønn og landlig tomt med en sjarmerende eldre enebolig. Her er det mye potensiale for den som vil skape boligdrømmen gjennom renovering eller nybygg.

Eneboligen er iflg. selger oppført i 1918 og går over tre plan. Med dagens utforming kan den beskrives slik:

1. ETASJE
Entré/vindfang og gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Lyse overflater mot fliser på gulv. Fra gangen går det trapp opp til 2.etasje.

Soverom:
Eier har benyttet det minste rommet i 1. etasje (4,2 m²) som soverom. Skal man etablere bad i boligen kunne dette rommet kanskje være det naturlige valget. I dag er det dør hit fra både gang og stue.

Stuer:
Boligen har to stuer i dag innredet som salong (18 m²) og spisestue (10,5 m²). Her er det godt lysinnslipp og merkbart god takhøyde (ca. 237cm). Begge stuer har installert vedovn. Tilstanden på disse og på pipe bør undersøkes.

Kjøkken og matbod:
Kjøkkenet er lyst og luftig og har plassbygget kjøkkeninnredning med benk, over- og underskap. Rommet har plass til frittstående hvitevarer som kjøleskap og komfyr. Videre er det godt med oppbevaringsplass i tilstøtende matbod.

2. ETASJE
Det er totalt 7 soverom i boligen, hvorav 6 ligger i 2. etasje. Fire av dem har plass til enkeltseng, mens to av dem egner seg til hovedsoverom med dobbelseng. Ett av disse har mulighet til å installere vedovn. Det er plass til ulike garderobeløsninger på noen av rommene, samt innerst i gangen.

KJELLER
Kjelleren (32 m²) er uinnredet og har blitt benyttet til oppbevaring/verksted. Takhøyden er god også her, og det er godt lysinnslipp fra vinduer.

Det vises til vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse og vurdering av boligen

HAGEN
Hagen har vært pent opparbeidet med flott granhekk, frukttre, m.m. Den bærer preg av lite vedlikehold den siste tiden med bl. litt overgrodd hekk, men har potensiale til å bli veldig fin. Innenfor hekken sitter man lunt og skjermet for seg selv.

Alt i alt får du her en nydelig liten eiendom i vakre omgivelser. Her ligger mulighetene klare for å skape drømmestedet.

Byggeår

1918

Bruksareal per etasje

1. etasje: 52 kvm
2. etasje: 40 kvm
Kjeller: 32 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

300m2

Parkering

Parkering delvis på egen tomt og nabotomt/privat vei. Avtale om avkjørsel og tillatelse til parkering er formalisert juli 2023. Avtalen ligger vedlagt salgsoppgaven og synliggjøres på kart. Avtalen vil bli tinglyst før salg.

De første meterne etter avkjørsel fra Fv546 ved postkassestativ er kommunal vei.

Beskaffenhet

Eiendommen er opparbeidet med hage omgitt av granhekk. Hagen har frukttre og diverse annen beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Ildsteder:
Det er montert flere vedovner i huset, men tilstanden på disse, samt pipeløp, er ukontrollerte. Det anbefales at pipe kontrolleres av fagkyndig for vurdering av bruk eller evt. rehabilitering med røykrør og at eldre vedovner fjernes og erstattes av nye.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport utført av takstingeniør Øistein Fotland den 06.07.2023 ligger vedlagt salgsoppgaven.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-08-2023

Meny