Inndalsveien 105, 5063 BERGEN

Strøken 2-roms like ved Bybanen. Lekkert bad, ypperlig planløsning og egen inngang i front av bygget.

Inndalsveien 105
5063 BERGEN

Sameiet Inndalsveien 105

Entrè, stue, soverom, kjøkken, bad/vaskerom, samt to stk. boder i fellesareal.

Standard

Adrian Haaberg presenterer Inndalsveien 105 - en strøken 2-roms leilighet like ved bybaneholdeplass og dagligvarebutikk.

Boligen fremstår godt vedlikeholdt og med moderne kvaliteter. Selger opplyser om at boligen ble vesentlig oppgradert i 2019 / 2020. Leilighetens overflater, bad og kjøkken m.m. ble da pusset opp og fornyet.

Det er elektrisk gulvvarme i hele leiligheten og vinduene i leiligheten ble skiftet i 2010. Vinduene har fått TG1 og har støydempende effekt. Disse ble skiftet ut ifb. bygging av Bybanen.

Kjøkkenet er fra IKEA med følgende hvitevarer: Integrert komfyr med induksjonstopp (Electrolux), benkeoppvaskmaskin i skap (Bosch) og frittstående kjøleskap med frysedel (Whirlpool). Integrert ventilator (IKEA). Det er montert komfyrvakt på kjøkkenet.

Overflatene i leilighetens stue, soverom og kjøkken er malt i trendy farger. Det er flott 1-stavs laminat på alle gulv med unntak av baderom og entrè som har flislagt gulv.

Baderommet fremstår moderne og funksjonelt med fliser på gulv og vegg. Det er malte plater i himling med spotlights. Av utstyr finner man baderomsmøbel med heldekkenede servant, speilskap, toalett og dusj med "takdusj". Meget delikat!

Deler av installasjoner på badet har fått TG2 som følge av alder og forventet levetid.

Videre har man en praktisk nisje med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel inne på badet. Det er også elektriske varmekabler, støpejernssluk og elektrisk vifte på vegg.

Varmtvannstanken er på ca. 120 liter og er plassert i nabobod.

Ytterdøren har fått TG1 og var ny i 2022.

Alt i alt en en flott leilighet med moderne look og glimrende beliggenhet tett på kollektive knutepunkt.

Se vedlagt tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Byggeår

1939

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

343m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Garasjen som er tilhørende sameiet skal benyttes som felles sykkelparkering.

Arealbeskrivelse

Entré (3,3 kvm), Stue (15,6 kvm), Soverom (11,3 kvm), Kjøkken (5,4 kvm), Bad/vaskerom (5,1 kvm).

Beskaffenhet

Tomten er for det meste bebygget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i form av gulvvarme i hele leiligheten.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 15.06.2023 utført av Bang Takst AS.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-07-2023

Meny