Brugata 28, 5200 OS

Moderne 2-roms eierleilighet fra 2015 midt i Os sentrum. | Mulig å leie garasjeplass | Heis rett opp | Flott utsikt!

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Andreas Grimstad Salbu

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

90 60 40 48 / ags@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Brugata 28
5200 OS

Sameiet Handle- og Bjørnegården

Andelsbrevnummer

303

3. etasje: Entre (4,5kvm), Stue/kjøkken (24,2kvm), Bad/vaskerom (4,2kvm) og Soverom (8,3kvm) Leiligheten disponerer også en ekstern bod i gangen i samme etasje som leiligheten ligger.

Standard

Velkommen til Brugata 28, en sentral og moderne leilighet midt i Os sentrum Leiligheten ligger i et næringsbygg fra 1977, hvor det i senere tid har blitt bygget flere leiligheter. Denne leiligheten og de andre i samme fløy ble ferdigstilte i 2015.

Leiligheten har jevnt over god og moderne standard. Dette er et sted hvor du kan flytte inn uten å måtte tenke på umiddelbare oppgraderinger, og man er del av et stort fellesskap av seksjonseiere som står sammen om vedlikehold av bygget.

Entré/gang:
Leiligheten har en lys og luftig entré med plass til garderobemøbler eller hva man måtte ønske. Veggene er slette og malte. På gulvet er det enstavs eikeparkett som går gjennom hele leiligheten med unntak av badet.

Bad:
Badet har tilkomst fra gangen, og ligger like ved siden av soverommet. Badet måler ca. 4,2m², og er utført i tidløs stil med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med nyere møblement og servant, vegghengt toalett og praktiske dusjdører i glass. Man har også plass til og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel - ikke verst i en liten leilighet.
På badet finner du også fordelerskap for rør-i-rørsystemet.

Kjøkken:
Kjøkkenet er strukket langs veggen i åpen løsning mot stuen, noe som gir god romutnyttelse, og dessuten skaper en fin flyt, både i hverdagen og til fest. Innredningen har en moderne kvalitetsutførelse med bl.a. slette fronter, laminert benkeplate og kum i rustfritt stål. Bit merke i hvor mye benkeplass du får og hvor god atmosfæren er med den store takhøyden over deg. I kjøkkeninnredningen får du med følgende integrerte hvitevarer; Stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin, kjøle-/fryseskap

Stue:
Stuen er et herlig oppholdsrom med nydelig utsikt mot Oselven. Ved ombygging ble det valgt å bevare de gamle bærebjelkene til taket. Disse stikker nå ut i stuen og fyller leiligheten med karaktér. Rommet er luftig og innbydende med mye naturlig dagslys.I stue og kjøkken tilsammen har du 24,2m² å møblere som du vil, med plass til både salong og spisebord.

Soverom:
Leilighetens soverom er på 8,3m². Her har du plass til dobbeltseng og garderobe. Dette er kanskje rommet hvor takhøyden utgjør aller mest.

Ekstern bod:
Leiligheten disponerer også en ekstern bod i gangen i samme etasje som leiligheten ligger i.

Alt i alt er dette en god og funksjonell leilighet med flott beliggenhet, moderne fasiliteter og unike detaljer.

Byggeår

1977

Tomteareal

3169m2

Parkering

Det er stor garasje i byggets første etasje, hvor det er mulighet for å leie plass av eier.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på badgulv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført av takstman Knut Farestvedt den 31.05.2023

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-09-2023

Meny