Måseskjærveien 22, 5035 BERGEN

Lekker leilighet med uteplass. Fast p-plass. Sjø og fjell som nærmeste nabo. Gåavstand til NHH. Gode kollektivtilbud!

Måseskjærveien 22
5035 BERGEN

Sameiet Jonnemann

Entré/gang, stue & kjøkken, bad og soverom. Utgang til uteplass fra stue.

Standard

Velkommen til Måseskjærveien 22!

En leilighet fra 2003 som er oppgradert de senere år med blant annet nytt gulv (med fuktbeskyttelse i gulvskjøtene i gang og kjøkken) i alle rom forutenom soverom og bad. Alle vegger malt på stue, kjøkke og soverom. Boligblokken ble rehabilitert utvendig i 2021.

Et flott inngangsparti med gode oppbevaringsmuligheter i stor skyvedørsgarderobe ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - planløsningen er god, med smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: soverom, bad, stue og kjøkken.

Stue & Kjøkken |

Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - en åpen stue & kjøkken løsning som måler ca. 27 kvadratmeter. Rommets løsning gir rommet et sosialt preg. Store vindusflater sikrer naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske.

Kjøkkenet (TG1) har kjøkkeninnredning fra IKEA med glatte fronter/vitrineskap, benkeplate i heltre og nedfelt stålvask med oppvaskkum. Det er fliser over benkeplate, disse ble flislagt i 2021. Kjøkkenfrontene ble malt i 2020. Følgende hvitevarer er på kjøkken og medfølger handelen: integrert komfyr, keramisk platetopp, oppvaskmaskin, frittstående kjøle/fryseskap og integrert ventilator. Det er montert lekkasjestopper under kjøkkenbenk.

Bad |

Badet har keramiske fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speil med belysing, vegghengt toalett og dusjkabinett. Det er varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Dusjkabinett med takdusj, hånddusj og massasjedusjer ble montert i 2020 av rørlegger. Ny varmtvannsbereder (plassert på kjøkken) ble montert av rørlegger i 2020.

Soverom |

Leilighetens soverom måler 10,4 kvadratmeter og er malt i behagelig farge. Det er god plass til seng av ønsket størrelse, garderobeskap og skrivebord. Garderobeskap på soverom medfølger handelen.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til vestvendt overbygd terrasse på 7,6 kvadratmeter med betongheller. Det er plantet flere tuja-busker rundt uteplassen for å skjerme innsyn. Tuja.buskene medfølger handelen.

Bod |

Medfølgende utvendig bod med tilkomst fra utvendig terrasse. Denne måler 3 kvadratmeter. Det ble i 2021 montert hyller i utebod som medfølger handelen.

Byggeår

2003

Bruksareal per etasje

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har et bruksareal per etasje på 50 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3707m2

Parkering

Utvendig parkeringsplass følger leiligheten.

Boligselskapet har avtale med Elaway ifm elbil-lading

Arealbeskrivelse

Entré (6,1 kvm), Bad (3,1 kvm), Stue/kjøkken (27,7 kvm), Soverom (10,4 kvm).

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmningskarakter: D. Energikarakter: Rød.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 29.05.2023.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-06-2023

Meny