Strandgaten 203, 5004 BERGEN

Lys og innbydende leilighet med god planløsning pusset opp i 2018. Sentral beliggenhet med kort vei til «alt».

SOLGT

Strandgaten 203
5004 BERGEN

Sameiet Strandgaten 199/203

Leiligheten inneholder følgende: entré, stue/kjøkken, sovealkove og bad. Tilhørende 1 stk ekstern bod på 3 m² i kjeller etasje.

Standard

Velkommen til Strandgaten 203!

En leilighet på 39 svært godt utnyttende kvadratmeter. Leiligheten var pusset opp i 2018 og holder en høy standard med 1-stavs eik parkett på gulv og malt platekledning på vegger og tak. Det er varmekabler i hele leiligheten. 

Fra en innbydende felles gang blir du ledet inn i leiligheten. Et flott inngangsparti ønsker deg velkommen inn. Det første som møter deg er leilighetens entré. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. I gangen er det innredet med skyvedørsgarderobe med plass til oppbevaring av sko og yttertøy.

Fra boligens entré er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: bad, stue/kjøkken og sovealkove.

Stue & Kjøkken |

Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - en åpen stue & kjøkken løsning som måler ca. 23 kvadratmeter. Rommets løsning gir rommet et sosialt preg. Store vindusflater sikrer naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske.

Kjøkkenet (TG1) er tidløst og har slette hvite fronter med integrerte håndtak og laminat benkeplate med nedfelt stålvaskebeslag. Følgende hvitevarer er integrert: stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Det er godt med skap- og benkeplass. På kjøkkenet er det installert komfyrvakt og waterguard.

Bad |

Badet målet 4,3 kvadratmeter og har keramiske fliser på vegger og gulv. Malt innvendig tak med spotlights. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement og speil. Det er varmekabler i gulvet, røropplegg for vaskemaskin og sentral/skap for rør i rør system.

Sovealkove |

Leiligheten har en sovealkove som måler 8 kvadratmeter. Du har inngang til rommet på hver side av sengen - her får du hotell følelsen! Soverommet er innredet med skyvedørsgarderobe.

Bod |

Tilhørende ekstern bod i byggets kjeller på 3 kvadratmeter.

Alt i alt er dette en velholdt, lys og åpen leilighet. God planløsning, smakfulle innredningsløsninger og tidløse fargevalg.

Byggeår

1956

Bruksareal per etasje

Leiligheten strekker seg over ett plan, og har et bruksareal på 39 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1670m2

Parkering

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i nærheten av to boligsoner 1: Sentrum og 5: Nordnes. Du må ha gyldig sonekort synlig i bilen for å kunne parkere i boligsonen.

Pris: kr 3 180 per periode (seks måneder).
EL-bil: Beboere med elbil betaler 25% mindre for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen kommune, se Bergen kommune sine hjemmesider for ytterligere informasjon

Arealbeskrivelse

Arealer pr rom:
• Entre 3,40 m²
• Stue/kjøkken 23,20 m²
• Sovealkove 8,00 m²
• Bad/vaskerom 4,30 m²

Tilhørende 1 stk ekstern bod på 3 m² i kjeller etasje.
Eksterne boder er ikke medregnet i tabell for arealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i hele leiligheten.

Energimerking

Energikarakter C og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 31.05.2023.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-06-2023

Meny