Kalfarveien 22A, 5018 BERGEN

Arealeffektiv og lys leilighet. Innglasset balkong (5,1 kvm). Felles p.plass. IN-ordning. Varmt vann inkl. i felleskost.

Kalfarveien 22A
5018 BERGEN

Borettslaget Kalfarveien 22

Andelsbrevnummer

23

Entré/gang, kjøkken, bad, stue. Utgang til innglasset balkong fra stue.

Standard

Velkommen til Kalfarveien 22A!

Velkommen til en leilighet på 40 godt utnyttede kvadratmeter (inklusiv innglasset balkong). Kalfarveien 22 - en liten oase ved foten av Fjellveien. Leiligheten ligger høyt og fritt i byggets 4. etasje. Her bor du midt i byen, men beliggenheten oppleves likevel som landlig med nydelig utsikt mot "et teppe" av løvtrær. Det er heis i bygget.

Et flott inngangsparti ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det første som møter deg er leilighetens entré/gang (7 kvadratmeter). Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående standard på overflater og utstyr. I gangen er det plassert et praktisk garderobeskap for oppbevaring av diverse utstyr. Skapet medfølger handelen.

Stue |

Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - stuen. Rommet måler 20,1 kvadratmeter. Store vindusflater sikrer naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Stuen har to soner som blir adskilt fra hverandre med hyllereol. Du har den sosiale sofakroken på den høyre siden og den avslappende soveroms-sonen på den venstre siden. Det vil være mulig å sette opp vegg for å få separat sovealkove.

Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong på 5,1 kvadratmeter med gode sol og utsiktsforhold. Den innglassede balkongen er sør/vest vendt. Her er det sol fra ca kl 13:00 til solen går ned over Askøy. Den inngalssede balkongen fungerer som en forlengelse av stuen.

Kjøkken |

Kjøkkenet har tilkomst fra gang og er innredet med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med to oppvaskkummer og avrenningsbrett. Det er belysning under overskap. Følgende hvitevarer på kjøkkenet: komfyr med keramisk platetopp, kjøle/fryseskap plassert i gang, integrert ventilator.

Bad |

Badet har keramiske fliser på gulv, våtromsplater på vegger og panel i himling. Badet er innredet med helstøpt servant, speilskap med belysning og dusj med skyvedører. Det er elektriske varmekabler i gulvet og elektrisk vifte i himling av nyere alder. Badet er av eldre dato og har fått tilstandsgrad 3 i tilstandsrapport. Det må påregnes oppgradering for å ivareta dagens krav til normal bruk.

Bod |

Medfølgende ekstern bod i kjeller på 1,9 kvadratmeter.

Vaskekjeller |

Det er felles vaskekjeller i borettslaget.

Byggeår

1966

Bruksareal per etasje

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og har et bruksareal per etasje på 40 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1221m2

Parkering

- Borettslaget har en felles parkeringsplass hvor det kreves eget parkeringskort utstedt av borettslaget. Ett slikt kort vil følge med leiligheten. Det er første-mann til mølla prinsippet på disse parkeringsplassene.
- Det er også tillatt gateparkering kveld/natt på Kalfarveien.
- Det er også mulig å parkere ved Bygarasjen mot avgift.

Arealbeskrivelse

Gang (7,0 kvm), Kjøkken (3,8 kvm), Bad (2,7 kvm), Stue (20,1 kvm)

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming.
- Varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmningskarakter: G. Energikarakter: RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 25.05.2023.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-08-2023

Meny