Gjeble Pederssøns gate 14, 5034 BERGEN

Lekker og gjennomført leilighet over to plan med flott, solrik takterrasse. Kort vei til byfjellene og Bergen sentrum.

SOLGT

Gjeble Pederssøns gate 14
5034 BERGEN

Sameiet Gjeble Pederssøns gate 14

Leilighet over 2 plan i byggets 2. etasje og loft, med inngang i 1. etasje. Boligen har følgende romfordeling: 1. etasje: Entre/trapp (4 kvm). 2. etasje: Trapp/gang (4 kvm), gang (5,1 kvm), bad/vaskerom (4,6 kvm), 2 stk soverom (14,2 og 10,5 kvm), bad (4,9 kvm) og stue/kjøkken (35 kvm). Loft: Trapp/gang (5,9 kvm), soverom (9,9 kvm) og bod (ikke målbart areal). Utgang til takterrasse på 13,50 m² fra trapp/gang og bod. Boligen har tilhørende ekstern bod i underetasje på 2 kvm. Mrk: Loft har en gulvflate på ca. 28 m² uavhengig av måleregler.

Standard

Velkommen til Gjeble Pederssøns gate 14!
Boligen går over to plan og kan skilte med blant annet en romslig planløsning, egen takterrasse, gode solforhold og flott utsikt!

Fra det øyeblikket du går inn døren i boligens 1. etasje, blir man møtt av en lys entré med plass til oppheng av yttertøy og sko.

I 2. etasje har man gang, to bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Begge badene er stilrene og helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, elektrisk håndkletørker, servant med møblement, speil og belysning. Bad 1 har inngang fra gang og er fra 2004. Her er det også røropplegg for vaskemaskin og ny baderomsinnredning og vask fra 2016. Bad 2 som har inngang fra soverom og kjøkken, er fra 2020. Det er elektrisk avtrekkventil på begge bad.

Videre består boligen har en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Det er plass til flere sittegrupper og rommet byr på et naturlig skille mellom sofagruppe og spisebord ved kjøkkenet. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp og bidrar til en god romfølelse. På kalde høst- og vinterkvelder, gir den flotte peisovnen godt med varme. Kjøkkenet har HTH innredning fra 2005 med slette fronter som er spraylakkert i 2020. Videre er det granitt benkeplate og ny kjøkkenøy med lekker silestone benkeplate fra 2020. Integrerte hvitevarer er stekeovn (nyere), keramisk platetopp og ventilator. Oppvaskmaskin (nyere) og kjøle-/fryseskap i børstet stål. Alle hvitevarer medfølger handelen. Det er keramiske fliser på gulv med varmekabler på kjøkkenet. Den åpne løsningen øker den sosiale faktoren i leiligheten og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet.

I denne etasjen er det tilslutt to romslige soverom på henholdsvis 14,2 og 10,5 kvm. Det er plass til dobbeltseng og annet møblement på begge rom, og alle garderobeskap her medfølger handelen. Det ene soverommet er i dag brukt som garderobe/stue.

På loft er det soverom, gang og bod. Soverommet er på 9,9 kvm og passer utmerket som gjesterom, ekstra tv-stue eller hjemmekontor - her er mulighetene mange! Tilslutt, takterrassen på 13,5 kvm som er boligens desidert største høydepunkt. Her kan man nyte den fantastiske utsikten og gode solforhold fra ca. kl. 10.00-22.00 midtsommers. Her er alt lagt tilrette for å invitere venner og familie på grillfest og hyggelige sammenkomster på solrike sommerdager. 

Gulv: Heltre gulv. Fliser på bad, entré og kjøkken.

Diverse utstyr:
- Automatsikringer
- Rør i rør system (mindre del med kobber)
- Seriekoblede røykvarslere (seriekoblet med nabo)
- Brannslukkingsapparat

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

1890

Bruksareal per etasje

BRA 1. etg: 4 kvm
BRA 2. etg: 85 kvm
BRA Loft: 16 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

95m2

Parkering

Parkering i offentlig gate, etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré/trapp, gang, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-06-2023

Meny