Damsgårdsveien 103, 5058 BERGEN

Moderne og sentrumsnær 2-roms med attraktiv beliggenhet i Damsgårdssundet. Felles takterrasse med gode solforhold!

SOLGT

Damsgårdsveien 103
5058 BERGEN

PORTALEN SAMEIE

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder entré (4,8 kvm), bad/vaskerom (4,7 kvm), stue/kjøkken (19,9 kvm), soverom (9,1 kvm) og bod (3 kvm). Det er utgang til sameiets fellesområde fra stuen. Tilhørende ekstern bod på 5 kvm i underetasje.

Standard

Velkommen til attraktive Damsgårdssundet, nærmere bestemt Damsgårdsveien 103!
Leiligheten har en sentrumsnær og attraktiv beliggenhet med kort vei til alt man måtte trenge i hverdagen. Videre er det gode kollektivtilbud og flotte turmuligheter i området.

Fra leilighetens inngangsdør kommer man inn i en lys og trivelig entré med stor innebygget skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. På gulv er det 3-stavs eikeparkett på gulv som følger leiligheten gjennom. 

Til venstre finner man et romslig og stilrent bad, helfliset med vannbåren gulvvame. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Det er utstyrt med røropplegg for vaskemaskin og ventilasjon via avtrekkventil.

Videre kommer man inn i leilighetens stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet har HTH innredning med slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys - alt fra Siemens. Utstyrt med waterguard. Stuen rommer både sofakrok og spisebord, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp og bidrar til en god romfølelse. Den åpne løsningen øker den sosiale faktoren i leiligheten og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet. Fra stue er det videre utgang til sameiets fellesområde, hvor man kan nyte solen fra ca. kl. 11.00-20.30 midtsommers. 

Soverommet er på 9,1 kvm med plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. Herfra er det inngang til innvendig bod som i dag er innredet som walk-in garderobe.

Diverse utstyr:
- Heis i bygget
- Rør i rør system
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Automatsikringer
- Seriekoblet røykvarsler, brannslukkingsapparat og sprinkleranlegg

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

BRA 1. etg: 43 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

2640m2

Parkering

Parkering i offentlig gate, etter gjeldende bestemmelser.

Eget garasjesameie Portalen Parkering med 43 garasjeplasser. Den aktuelle leiligheten har ikke parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken, soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Vannbåren gulvvame på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-06-2023

Meny