Kolstibotn 38
5098 BERGEN

Løvli Terrasse

Flott 4-roms toppleilighet over to plan med gjennomgående god standard og følgende romfordeling: 4.etasje: Entre, gang, vaskerom, bad, stue og kjøkken. 5.etasje: Tre soverom og bad. Tilhørende ekstern bod på 3,4m². Parkering i carport.

Standard

Velkommen til Kolstibotn 38!

4.etasje:

Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en entre hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy i skyvedørsgarderobe.

Vaskerom:
Leiligheten har et praktisk vaskerom med keramiske fliser/sokkelflis på gulv, malte plater på vegger og himling. Her er det utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Fordelerskap (rør-i-rør) og sikringsskap er plassert på veggen. Vanninntakt med stoppekran ved bereder. Plastsluk og avtrekksventil på vegg.

Bad:
Bad på 2,1 m² med fliser på gulv, vegger og malte plater i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speil med belysning, vegghengt toalett og dusjnisje med salongdører (montert i 2020 iflg. eier). Her er el. Varmekabler i gulvet, plastsluk og avtrekkventil i himling.

Stue:
Leilighetens stue er åpen og luftig med god plass til sofagruppe og spisestue. Her er det store vindusflater som gir mye naturlig lysinnslipp til stuen. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasse på 28 m² med nydelig utsikt mot Løvstakken og deler av Bergensdalen. Stuen har også en original peis fra byggeår som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager.

Kjøkken:
Moderne og tidløst kjøkken med nyere kjøkkenfronter, benkeplate i heltre, nedfelt stålvask og integrert ventilator. Det er lagt fliser mellom benkeplate og overskapene. Av hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøle - og fryseskap.

5.etasje:

Soverom:
Leiligheten har tre soverom med en størrelse på 7m², 7,7m² og 16,4m². Alle soverommene har plass til seng av ulik størrelse og annet ønsket inventar. Rommene er i dag innredet med skyvedørsgarderobe som gir god plass til klær og tilbehør. Fra det største soverommet er det utgang til en koselig balkong på 2,7m².

Bad:
Badet i denne etasjen har en størrelse på 4,3m² med fliser på gulv, malte plater på vegger (fliser i dusjsone) og malte plater i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med to nedfelte servanter (av eldre alder), gulvstående toalett og dusj. Her er el. varmekabler, plastsluk (fra 2021) og avtrekksventil i himling.

Bod:
Leiligheten har en ekstern bod på 3,4m², samt et stort koffertloft som gir gode lagringsmuligheter

Byggeår

1987

Tomteareal

9279m2

Parkering

Parkering i selveid carport. Sameiet har også en gjesteparkering på oversiden av bygget hvor "førstemann til møllen" prinsippet er gjeldende.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: 1. etasje: Entre, gang, vaskerom, bad, stue og kjøkken. 2. etasje: Tre soverom og bad.

Beskaffenhet

Stor felles eiet tomt som er opparbeidet med asfaltert innkjørsel, biloppstillingsplasser og carporter. I inngangspartiene er det asfalterte gangstier med bed og prydbusker, for øvrig en del skog. Parkering i carport og på felles biloppstillingsplasser.

Oppvarming

Elektrisk og ildsted.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 02.08.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-08-2024

Kart
Kolstibotn 38, 5098 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 6 950 000
Meny