Michael Krohns gate 8, 5057 BERGEN

SOLGT! 4-roms toppleilighet fra 2013 med takaltan og flott utsikt – Mulig å leie garasjeplass i bygget – Heis rett opp.

SOLGT

Michael Krohns gate 8
5057 BERGEN

Eierseksjonssameiet Michael Krohnsgate 8

Entré / åpen gang (14,2 m²), Stue/kjøkken (23,6 m² + 8,2 m²), Soverom (7,5 m²), Soverom (7,1 m²), Soverom (11,4 m²), Bad (7,5 m²) og Bod (2,9 m²). Takterrasse (takaltan) på ca 13 m².

Standard

Velkommen til Eierseksjonssameiet Michael Krohns gate 8, også kjent som MK8.

Her bor du lett tilbaketrukket og i svært praktisk avstand til Bergen sentrum. Omgivelsene byr på alt du har bruk for i hverdagen, og med gode ordnede forhold rundt deg i et stort sameie som dette vet du at fellesskapet håndterer bygningenes og utearealets vedlikehold. Altså kan du fokusere på din egen leilighet, deg og ditt i en engasjert hverdag. Helt ypperlig!

Penthouseleiligheten til salgs ligger staselig plasert som en krone på toppen av det 6 etasjer høye bygget. Toppetasjen ble bygget på i 2013, og toppleilighetne her er virkelig i en klasse for seg selv med gjennomgående god standard, generøs romstørrelse, takterrasser og utsikt. Her bor du godt.

Entré/gang:
Ta heisen opp i 6. etasje og stig inn i leilighetens entré. Her er det plass til å henge av seg, og man kan innrede med ønsket møblement eller garderobe. Gjennom hele leiligheten, med unntak av bad og soverom er det lagt fint lyst laminatgulv av nåværende eier. Dette knytter oppholdsrommene godt sammen og gir en moderne look.

Stue:
Fra gangen blir du geleidet inn i leilighetens hjerte; stuen. Rommet er luftig og innbydende med mye naturlig lys fra vindusflater som dekker mesteparten av de to ytterveggene. Her har du 23,6m² å møblere som du vil, med egne avdelinger for f.eks. salong og spisebord. Veggene i hele leiligheten er nylig malt i pene og tidsriktige farger. Stuen og kjøkkenet henger sammen i åpen løsning.

Kjøkken:
Man snakker ofte om kjøkkenet som hjemmets hjerte. Her er det akkurat dét. Kjøkkenet er stort og godt med halvøy som stikker ut i stuen. Herfra har du full oversikt, og kan underholde selskapet fra midt mellom grytene. 
Innredningen er praktisk med mye oppbevaringsplass i over og underskap, og godt med benkeplass. Selger har nettopp anskaffet nye profilerte fronter (noen gjenstår å monteres før visning) som skaper et lun og hjemlig inntrykk. Ellers har du laminert benkeplate og nedfelt kum i rustfritt stål. Av hvitevarer får du med integrert kjøleskap, stekeovn, platetopp og mekanisk avtrekksvifte. Det er opplegg for integrert oppvaskemaskin (frittstående kan også benyttes ved å fjerne en skapfront).

Altan:
Fra stuen er det utgang til din egen takterrasse (takaltan) - Dette er det ikke mange som kan skilte med. Altanen fungerer som en flott utvidelse av stuen på de fine dagene og har en herlig utsikt mot bl.a. Solheimsgaten, Kronstad og ikke minst Ulriken. Her er det lagt pent terrassedekke i tre. Selger opplyser om gode solforhold.

Bad:
Badet måler romslige 7,5m², og er utført med fliser på gulv og vegger i 2013. Det er innredet med vegghengt toalett, dusjvegger i glass og servant (ny i 2023). Du finner også en stor varmtvannstank og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her har du alt i din egen leilighet.

Soverom:
Leiligheten har 3 kjekke soverom. Hovedsoverom på 11,4m² er det første i gangen. Her er det satt inn stor garderobe, og det er fortsatt god plass til dobbelseng med nattbord på hver side. Soverom 2 måler 7,5m² og har videre forbindelse til leilighetens bod på 2,9 m². denne kan også tenkes brukt som walk-in closet. Soverom 3 har 7,1 m² og kan benyttes som du vil; gjesterom, barnerom, hjemmekontor, eller annet. Alle soverommene, og leiligheten for den del er vendt bort fra Michael Krohns gate og mot Vikens gate.


I 2.etg. disponerer leiligheten en ekstern bod. Enten du har få eller mange eiendeler er det essensielt med ordentlig bodplass.

Alt i alt er dette en knallflott og funksjonell leilighet med god plass og standard, behagelige fasiliteter og lite å bekymre seg for. Her kan du flytte rett inn og nyte det urbane livet.

Byggeår

2013

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1734m2

Parkering

Det er mulig å leie parkering ute eller inne i garasjeanlegget. Utendørs plass koster 525 kr/mnd.
Innendørs plass koster 1 050 kr/mnd.

Ellers er boligsoneparkering tilgjengelig etter gjeldende regler.

Sameiet har også 3 gjesteparkeringsplasser tilgjengelig ute mot betaling (Easypark).
 

Beskaffenhet

Foruten bygningsmassen er fellesarealet opparbeidet med parkeringsplasser, sittegrupper og lekeplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning (funksjonen kan slås av og på)
Vedovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D.

Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført av Øistein Fotland den 26.07.2023

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-09-2023

Meny