Garnesvegen 4B, 5260 INDRE ARNA

Lys og trivelig 3-roms – Stor, solrik og vestvendt altan på ca. 15m² – Parkering i garasje – Gangavstand til Øyrane Torg

Garnesvegen 4B
5260 INDRE ARNA

Sameiet Arnavågen Park B8

Lys og trivelig 3-roms leilighet med sentral og flott beliggenhet. Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har følgende romfordeling: 1.etasje: Gang, to soverom, bad, stue, kjøkken og bod. Tilhørende bod i kjelleretasjen. Parkeringsplass i felles garasjeanlegg i kjeller

Standard

Velkommen til Garnesvegen 4B!

Gang:
Romslig gang med plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er også et stort garderobeskap med speilfronter som gir god plass til oppbevaring en sko, tøy og tilbehør.

Soverom:
Leiligheten har to soverom på henholdsvis 8,6m² og 12m². Begge rommene har plass til seng av ulik størrelse, garderobeskap og annet ønsket inventar.

Bad:
Stort bad på 7,1m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med Baderomsmøbel med heldekkende servant, speil m/belysning, vegghengt toalett og dusj med skyveglassløsning. Her er det opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, samt at varmtvannsberederen er plassert her.

Stue:
Åpen og luftig stue med god plass til sofagruppe og spisestue. Her er det store vinduer som gir mye naturlig lysinnslipp i leiligheten. I hjørne av stuen finner du en flott gasspeis som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det utgang til en stor, solrik og vestvendt altan på ca. 15 m² med flott sjøutsikt.

Kjøkken:
Kjøkkenet er originalt fra byggeår med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Kjøkkenet er utstyrt med Integrert komfyr mikrobølgeovn, induksjonstopp, og oppvaskmaskin. Hvitevarer fra Bosch. Integrert ventilator fra Flexit. Frittstående kjøleskap fra Gorenje.

Bod:
Innvendig bod på 4,1 m² og en bod i kjeller på 4,6 m² gir mye oppbevaringsplass.

Byggeår

2009

Bruksareal per etasje

1. etasje: 85m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

873m2

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg i kjeller.
Felles biloppstillingsplass på baksiden av bygget.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Pent opparbeidet fellestomt for sameiet med gangveier, plenområder, sittegrupper m.m.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.
Gasspeis i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-06-2023

Meny