Mjåtveitmarka 11, 5918 FREKHAUG

3-roms topp- og hjørneleilighet fra 2021 | Carport m/lader | Påkostet kjøkken og bad | Solfylt altan | Sentralt

SOLGT

Mjåtveitmarka 11
5918 FREKHAUG

Sameiet Smartbo B5-2

Gang (11,2 kvm), Soverom 1 (10,2 kvm), Soverom 2 (7,5 kvm), Bad (5,2 kvm), Stue/kjøkken (19,6 kvm). Ekstern bod i kjeller (5,2 kvm).

Standard

Velkmmen til en strøken og betydelig oppgradert leilighet på populære Mjåtveitmarka! Leilighetsbygget sto ferdig i 2021. Her kan du flytte rett inn uten å måtte tenke for mye på vedlikehold fremover!

Først fremst å en nevne følgende oppgraderinger fra normal standard i prosjektet:
- 60x60 fliser på gulv i baderom og i gangen
- Regndusj og oppgraderte baderomsmøbler
- Skyvedørsgarderobe i gang
- 1-stavs laminatgulv
- Easee elbillader
- Spotlights i gang
- LED-stripe under kjøkkenskap
- Oppgradert kjøkken

Det første du møter inne er gangen på 11,2 kvm. Her er det laminat på gulv, malte plater på vegger og i himling. Synlig felt med behandlet massivtre på vegg. Legg merke til den lekre skyvedørsgarderoben som både er meget praktisk og stilfull.

Soverom 1 er på 10,2 kvm og soverom 2 er 7,5 kvm. Disse to rommene har laminat på gulv, malte plater på vegg og synlig behandlet massivtre på to vegger og himling.

Baderommet er på 5,2 kvm. og fremstår meget lekkert. Her er det oppgradert fra standard leveranse i prosjektet. Det er keramiske fliser på gulv, baderomsplater på vegger og malte plater i himling med spotlights. Videre er det nedsenket dusjnisje. Legg også merke til de flotte baderomsmøblene i sort utførelse og speil med LED-lys. Her er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre er det varmtvannsbereder på hylle og fordelerskap til rør-i-rør i rommet.

Stue og kjøkken måler rett i underkant av 20 kvm. Kjøkkeninnredningen fremstår meget lekker og er fra leverandøren AUBO. Legg merke til flotte, integrerte hvitevarer: komfyr,  induksjonstopp, kombiskap og oppvaskmaskin. Integrert ventilator fra Flexit og LED-lyslist under kjøkkenskap.

Byggeår

2021

Tomteareal

1120m2

Parkering

Fast P-plass tilhørende leiligheten på felles parkeringsanlegg.

Beskaffenhet

Sameiets tomt er bl.a. opparbeidet med felles parkeringsanlegg, lekeplass og grøntarealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad og i flislagt parti i gang.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført av Bang Takst AS 04.05.2023.

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

06-06-2023

Meny