Nedre Nattland 46, 5099 BERGEN

Moderne enebolig fra 2009 med utleieleilighet. Flotte uteområder, gode solforhold og garasje. Rolig og barnevennlig.

SOLGT

Nedre Nattland 46
5099 BERGEN

Enebolig med leilighet. Boligen har følgende romfordeling: Underetasje leilighet: Gang(11,3m²), bad(4,3m²), soverom(6,1m²), soverom(10,3m²), stue, kjøkken(16,4m²) og bod(1,7m²).. Underetasje hoveddel: Gang/trapperom(4,1m²), mellomgang(2,1m²), teknisk rom(3,5m²) og bod(3,9m²). 1. Etasje: Gang(13,7m²), bad(9,5m²), vaskerom(3,7m²), soverom(7,3m²), soverom(12,8m²), soverom(7,1m²), stue, kjøkken(71,5m²) og bod(3,7m²). Fra stue er det utgang til balkong på 48,8 kvm. Fra kjøkken er det utgang til balkong på 3,8 kvm. Etter byggeår er det satt inn dør mellom leiligheten og hoveddelen. Denne er pt. lukket med gipsplate.

Standard

Velkommen til Nedre Nattland 46!
Moderne enebolig med utleiedel beliggende sentralt på Nattland i rolig og barnevennlig område. Tomten er lettstelt med flere uteplasser og gode solforhold.

Denne flotte eneboligen tilbyr det beste av begge verdener; et nyere hjem for deg og familien, samtidig som du har muligheten til å generere ekstra inntekt gjennom utleiedelen.

De gode planløsningene sørger for et luftig og godt inntrykk, samtidig som det bidrar til en god romfølelse. Fra det øyeblikket du går inn døren, blir man møtt at en lys gang med plass til oppheng av yttertøy og sko. Videre er det tilkomst til innvendig bod for ytterligere lagring dersom det er ønskelig. 

Alle soverommene til hoveddelen er naturlig plassert med inngang fra gang, sammen med bad og vaskerom. Badet er delikat med behagelige fargevalg, og er innredet med vegghengt toalett, dobbel helstøpt servant, baderomsmøblement, dusjkabinett og lekkert innfliset badekar. Midtpunktet på dette baderommet er naturligvis badekaret, strategisk plassert ved vindu med utsikt til egen hage. Her kan man enkelt senke skuldrene og nyte et deilig bad etter en travel hverdag. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin, utslagsvask og fordelerskap til rørsystem.

Videre består boligen av en imponerende stue og et stilrent kjøkken i åpen løsning, men samtidig er kjøkkenet plassert slik at man også har et naturlig skille mellom stue, spisestue og kjøkken. Det er flere innredningsmuligheter med både sofagruppe, spisebord og evt. lesekrok, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. De store vinduene slipper inn rikelig med naturlig lys fra flere sider. Kjøkkeninnredningen er fra Drømmekjøkkenet og har slette fronter med laminat benkeplate og stål vaskekum. Integrerte hvitevarer er platetopp med induksjon, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin - alle fra Miele. Fra kjøkken er det utgang til balkong på 3,8 kvm og fra stue er det utgang til balkong på 48,8 kvm med videre tilkomst til hage.

Utleiedelen er en perfekt løsning for å maksimere investeringen din. Den har en egen inngang, et moderne kjøkken, en koselig stue og to komfortable soverom. Kjøkkenet har slette fronter og laminat benkeplate med stål vaskekum. Integrerte hvitevarer er platetopp med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Badet har vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin. Soverommene er på henholdsvis 6,1 og 10,3 kvm.

Diverse utstyr:
- Automatsikringer
- Balansert ventilasjon
- Rør i rør system
- Vann-vann varmepumpe for generering av varmtvann og oppvarming gulv
- Innlagt fiber
- El-bil lader i garasje

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

2009

Bruksareal per etasje

U-etg. leilighet: 54 kvm
U-etg. hoveddel: 50 kvm
1. etg. hoveddel: 133 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

824m2

Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt.

Arealbeskrivelse

Gang, bad, soverom, stue, kjøkken, trapperom, mellomgang.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i underetasje (med unntak av teknisk rom) og 1. etasje (med unntak av soverom).
Vann-vann varmepumpe. Det en bort en energibrønn på 140 meter, som gir en svært lav oppvarmingskostnad.
Balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-09-2023

Meny