Kloppedalsvegen 5C, 5232 PARADIS

Lys og innbydende 3-roms i barnevennlig område. Stor altan, flott utsikt og gode solforhold. Fast parkering.

SOLGT

Kloppedalsvegen 5C
5232 PARADIS

Sameiet Hop Allè

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder: Entré/gang (8,4 kvm), bad/vaskerom (6,3 kvm), to soverom (6,2 kvm + 13,3 kvm), bod (2,7 kvm) og stue/kjøkken (50,9 kvm). Det er utgang til altan på 14,5 kvm fra stue og kjøkken. Tilhørende ekstern bod i underetasje på 5 kvm.

Standard

Lys og innbydende 3-roms leilighet beliggende i et veletablert boligområde på Hop.

Fra leilighetens inngangsdør kommer man inn i en romslig entré med god plass til oppheng av yttertøy i stor skyvedørsgarderobe.

Videre finner man leilighetens to soverom på henholdsvis 6,2 og 13,3 kvm. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. Soverom 2 passer utmerket som barnerom eller gjesterom.

Badet er stilrent og helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med vegghengt toalett, dusjnisje med glassdør, servant med HTH møblement, speil og belysning. Bak skyvedørene er det utstyrt med 200 L bereder, røropplegg/sluk for vaskemaskin, stoppekran i fordelerskap og sentral/skap for rør i rør system. Det er ventilasjon via avtrekkventil.

Stuen er praktisk inndelt i flere soner, med flere innredningsmuligheter til både hjemmekontor, spisebord og sofagruppe. De store vindusflatene gir mye naturlig lysinnslipp og bidrar til en god romfølelse. Herfra har man flott utsikt over nærområdet, som kan nytes like godt inne som ute. Flott, innkasset gasspeis type "Heat`n Glo" som gir en rolig og behagelig atmosfære på kalde høst- og vinterkvelder.

Kjøkkeninnredning fra HTH med hvite profilerte fronter og eik benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, gasstopp med 4 blusser, keramisk platetopp med to soner og ventilator. Kjøkkenøyen har brasiliansk granitt benkeplate. Oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap i børstet stål. Videre er det utgang til en usjenert altan på 14,5 kvm med flott utsikt over nærområdet og sol fra ca. kl. 13.00-22.30 midtsommers. Den åpne stue/kjøkkenløsningen øker den sosiale faktoren i leiligheten og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet.   

Gulv: Hvitoljet furu parkett type Fjordal

Diverse utstyr:
- Innlagt fiber
- Automatsikringer
- Balansert ventilasjon
- Heis i bygget
- Dørtelefon
- Rør i rør system
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

BRA 2. etg: 91 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1250m2

Parkering

Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er ladestasjon for el-bil.

Felles utvendig gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

Inkl. entré/gang, bad/vaskerom, to soverom og stue/kjøkken.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og gasspeis.
Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

20-06-2023

Meny