Rosenlundveien 9, 5146 FYLLINGSDALEN

Innholdsrik enebolig med godkjent hybelleilighet i attraktivt boligområde. Fantastisk utsikt og gode solforhold.

SOLGT

Rosenlundveien 9
5146 FYLLINGSDALEN

Enebolig over 2 plan + underetasje. Hybelleilighet u-etasje: Entre (1,2 kvm), gang (3,9 kvm), bad (1,7 kvm), stue (18 kvm) og kjøkken (5,4 kvm). Hoveddel: U-etasje: Trapp/gang (6,7 kvm), 5 stk boder (1,7, 0,9, 6,9, 1,5 og 1,4 kvm) og vaskekjeller (6,5 kvm). 1. etasje: Entre (3,3, kvm), bad/vaskerom (5,8 kvm), gang/trapp (9,9 kvm), toalettrom (1,6 kvm), stue (28,4 kvm) og kjøkken (11 kvm). Utgang til altan på 3,5 kvm fra stue. 2. etasje: Trapp/gang (3 kvm), bad (2 kvm), 3 stk soverom (6, 10,7 og 12,4 kvm), toalettrom (1,5 kvm), bod (4 kvm) og diverse kott bad knevegger (ikke målbart areal)

Standard

Velkommen til Rosenlundveien 9!
En lys og flott familiebolig tegnet av arkitekt Gustaf af Geijerstam, med spektakulær utsikt fra store vindusflater og svært gode solforhold. Selger informerer om sol fra ca. kl. 8.00-23.00 midtsommers. 

Boligen har godkjent hybelleilighet i underetasjen med egen inngang, stue, kjøkken og bad. Her er mulighetene flere, enten som utleie eller dersom man har større barn som ønsker mer plass. Stuen er på 18 kvm med plass til sittegruppe og seng. Videre har kjøkkenet malte fronter og laminat benkeplate med stål vaskebeslag. Inneholder utslagsvask og 76 L benkebereder. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med dusj, toalett og servant.

Fra inngangsdøren til boligens hoveddel i 1. etasje blir man møtt av en romslig entré/gang med god plass til oppheng av yttertøy og sko. Videre i denne etasjen er det bad, toalettrom, stor stue og kjøkken. Badet, som er fra 2011, er helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med toalett, dusj, servant med møblement, speil og belysning. Utstyrt med røropplegg for vaskemaskin og elektrisk avtrekk. Toalettrommet har laminat på gulv og malt platekledning på vegger. Inneholder toalett, servant med overhengende speil og belysning.   

Stuen er romslig med plass til flere sittegrupper, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. De store vindusflatene gir mye naturlig lysinnslipp og bidrar til en god romfølelse. Herfra er det utgang til altan på 3,5 kvm med upåklagelig utsikt og gode solforhold. Videre fra stue er det tilkomst til romslig kjøkken med god skap- og benkeplass, noe som inviterer til sosial matlaging for hele familien. IKEA innredning fra 2007 med slette fronter og laminat benkeplate med stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, micro, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap (2022).

I 2. etasje er det ytterligere et bad, toalettrom og boligens 3 soverom. Badet har linoleum på gulv og keramiske fliser på vegger. Innredet med dusj med kar i bunn, servant med overhengende speil og belysning. Det er lufteventil. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng, garderobeskap og annet møblement etter eget ønske. Herfra er det inngang til eget toalettrom fra 2009, med laminat på gulv og malt huntonit panel på vegger. Inneholder toalett, servant med overhengende speil og belysning. De to andre soverommene passer utmerket som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor - her er mulighetene mange.  

Boligen har god lagringsplass i flere boder, samt vaskekjeller i underetasjen.

Diverse utstyr:
- Automatsikringer
- Innlagt fiber
- Varmepumpe
- Rør i rør system bad 1. etasje
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat

Diverse oppgraderinger, iflg. selger:
- Lagt nytt tak i 1990
- Byttet kledningsbord ved behov, sist i 2023
- Flere vinduer skiftet
- Dør i underetasje og til hageleilighet skiftet i 2023
- Etablering av nytt bad i 2011, rør i rør
- Varmepumpe i stue fra 2018
- Det ble i 2021 utført rørfornying av hele felles anlegget samt privat del. I hovedbolig ble alle rør i grunnen rørfornyet, men for hageleilighet stoppet rørfornyingen ved ytterdør
- Det ble installert to nye vannpumper i det felles private drikkevanns anlegget i 2023

Byggeår

1958

Bruksareal per etasje

BRA U-etg: 59 kvm
BRA 1. etg: 61 kvm
BRA 2. etg. 39 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

301m2

Parkering

Parkering i offentlig gate, etter gjeldende bestemmelser.

I følgende selger er det parkeringsplass på motsatt side av huset langs Rosenlundveien. Denne eies ikke av eiendommen, men har vært benyttet eksklusivt de siste 60 årene.

Arealbeskrivelse

Entré, trapp/gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken, soverom og toalettrom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Boligen har varmepumpe og vedovn i både hoveddelen og hybelleilighet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-06-2023

Meny