Bjørndalsgrend 3, 5170 BJØRNDALSTRÆ

Nyoppusset enebolig i barnevennlig område, med stilfulle kvaliteter og lekre fargevalg. Carport og stor hage.

SOLGT

Bjørndalsgrend 3
5170 BJØRNDALSTRÆ

Enebolig over 2 plan + blindloft. Boligen har følgende romfordeling: U.etg: Trapp/gang (16,6 kvm), trimrom (8,1 kvm), omkledningsrom (2,6 kvm), bad/vaskerom (8,2 kvm), to soverom (10,5 og 7,4 kvm) og tv-stue (14 kvm). Det er utgang til hage fra tv-stue og gang. 1. etg: Entré/gang (11,8 kvm), trapp (2,2 kvm), bad (4,5 kvm), tre soverom (7,3, 11,9 og 6,9 kvm) og stue/kjøkken (34,7 kvm). Det er utgang til altan på 10 kvm fra stue, videre tørkeskjul på 10 kvm og adkomst til hage. Parkering i carport og på tomt.

Standard

Velkommen til Bjørndalsgrend 3!
Boligen er betydelig oppusset i 2023 med blant annet to lekre bad, stilrent kjøkken og overflater med gjennomgående lyse fargevalg. I tillegg er VVS-anlegg, vinduer/dører i underetasje og store deler av det elektriske anlegget fornyet. 

Når du går inn i boligen vil du umiddelbart bli møtt av delikate og lyse farger. I den romslige entréen har du stor innebygget skyvedørsgarderobe for god oppbevaring av yttertøy. Herfra er det videre tilkomst til bad og tre soverom. Badet er helfliset med varmekabler i gulv, og innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Rommet er utstyrt med safetybag og elektrisk avtrekkventil.

Stue og kjøkken er i en moderne åpen løsning, noe som gir en luftig atmosfære og øker den sosiale faktoren i boligen. De store vindusflatene gir mye naturlig lysinnslipp, og kombinert med en takhøyde på ca. 290 cm på det høyeste, gir dette en svært god romfølelse. Det er plass til både sofagruppe og spisebord som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. Kjøkkenet har en stilren IKEA innredning med slette fronter, integrerte håndtak og laminat benkeplate med kompositt vask. Integrerte hvitevarer er stekeovn med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Fra stue er det utgang til altan på 10 kvm med flott utsikt over nabolaget, og videre tilkomst til tørkeskjul/vinterhage som passer utmerket hvis man ønsker å sitte i ly for vind og regn.

I boligens underetasje er det ytterligere to soverom, tv-stue, bad og trimrom. Tv-stuen rommer 14 kvm og passer utmerket som et ekstra oppholdsrom for barn og ungdom. Badet har keramiske fliser på gulv med varmekabler. På vegger er det fliser i dusjsone, ellers malt platekledning på resterende. Innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant i benkeplate med underskap og overhengende speil/belysning. Utstyrt med røropplegg for vaskemaskin, safetybag og elektrisk avtrekkventil. Med trimrom i egen bolig gir dette deg muligheten til å trene hjemme i ditt private treningsarena. Her kan du løfte vekter, jogge på tredemølle eller utføre yogaøvelser - alt uten å forlate boligens fire vegger. Alle rom i unrderetasjen, med unntak av omkledningsrom/bod, har egen sone med varmekabler. 

Boligen har en flott og lettstelt hage. Den store gressplenen byr på sosiale sammenkomster og hyggelig uteliv med familie og venner.

Diverse utstyr:
- Automatsikringer
- Rør-i-rør system fra 2023
- 200 L bereder på bad/vaskerom fra 2023
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat
- Vedovn med glassfront fra 2023 i stue.

Denne boligen alt man måtte trenge, med flere oppholdsrom, fem soverom og to bad. Med stilfulle kvaliteter og behagelige fargevalg, er dette en bolig som vil passe de fleste.

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

1967

Bruksareal per etasje

BRA u-etg: 72 kvm
BRA 1. etg: 82 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

785m2

Parkering

Parkering i carport og på tomt.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

11-05-2023

Meny