Nyhavn 8B, 5042 BERGEN

Lys og moderne 3-roms – Sørvestvendt og overbygget altan på 8,8m² – Gode sol- og utsiktsforhold – Parkering i garasje

Nyhavn 8B
5042 BERGEN

Sameiet Nyhavn 8 A-B

Lys og flott 3-roms leilighet med attraktiv beliggenhet i Nyhavn. Leiligheten har en fin plassering i byggets 3. etasje og følgende romfordeling: 3.etasje: Entre, to soverom, bad, stue, kjøkken og bod. Tilhørende bod i kjelleretasje på 5,2m². Fast garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Velkommen til Nyhavn 8B!

Entre:
Velkommen inn i lys og trivelig gang hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er en stor og praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir god plass til sko, yttertøy og annet tilbehør.

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 8,3m² og 12,7m² hvor det er plass til seng av ulik størrelse, garderobeskap og annet ønsket inventar.

Bad:
Stort bad på 5,6m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt vannbåren gulvvarme. Badet et innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speil m/belysning, vegghengt toalett og dusj med foldedører. Skap for oppbevaring på ene veggen. Her er også opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Stue/kjøkken:
Åpen og luftig stue med god plass til sofagruppe og spisestue. Stuen er malt i tidsriktige farger og har en utforming som gjør den enkel å møblere. Herfra er det utgang til en sørvestvendt, overbygget altan på 8,8m² med gode solforhold.

Moderne og tidløst kjøkken levert av kvalitetsleverandøren HTH. Kjøkkeninnredningen har hvite glatte fronter, benkeplate i laminat, nedfelt stålvask, oppvaskkum med avrenningsbrett, ekstra høye overskap og to sokkelskuffer. Det er lagt fliser og belysning over benkeplaten. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med Integrert komfyr, mikrobølgeovn, induksjonstopp, kjøle/fryseskap, vinskap (Dometic), oppvaskmaskin. Hvitevarer fra Siemens. Ventilator integrert i overskap (Flexit).

Bod:
Leiligheten har en innvendig bod på 3,2m² og en i kjeller på 5,2m² som gir mye plass til oppbevaring.

Byggeår

2014

Bruksareal per etasje

3. etasje: 71m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1040m2

Parkering

Fast parkeringsplass i garasjeanlegg.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt på 1040,9 kvm. Tomten er pent opparbeidet og felles for sameiet.

Oppvarming

Felles oppvarming i bygget.
Oppvarming via vannbåren varme med radiator i stue og vannbåren gulvvarme på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-05-2023

Meny