Kristofer Jansons vei 79, 5089 BERGEN

Lys toppleilighet med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Sentral og attraktiv lokasjon. Parkering på felles p.plass.

Kristofer Jansons vei 79
5089 BERGEN

Borettslaget Kristofer Jansonsvei 73/79

Andelsbrevnummer

23

Boligen inneholder entré/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang til balkong. Medfølgende tre boder hvorav en på loftet og to i kjeller. For øvrig har borettslaget felles bod, vaskerom og sykkelbod. Felles oppbevaringsplass på loftet. To felles boder i kjeller (utenom sykkelbod og vaskerom), der den ene har mulighet for tilkobling av ekstra hvitevarer (selger har en frys der).

Standard

Amalie Bakken v/Kaland & Partners har gleden av å presentere Kristofer Jansons vei 79! En flott leilighet med en sentral og attraktiv beliggenhet på Landås. Det er fra boligen kort vei til de
fleste fasiliteter, med kollektivtrafikk, butikker og dagligvarebutikker rett ved. Boligen har en vestvendt beliggenhet, med gode sol- og utsiktsforhold mot Løkstakken.

Fra andre etasje kommer man inn i en entre på 8,4 m². På gulvet er det parkett og på vegger malt platekledning. Det er her platekledning i himling og innfelte spotlights.

Stuen er på 23,9 m² og det er god plass til både sofa- og spisegruppe. På gulvet er det lagt parkett på gulv, kombinasjon av malt strie og malt platekledning på vegger og takplater i himling. I stuen finner man også en peisovn fra merket Andersen. Med utgang fra stuen kommer man ut på en vestvendt altan på 6,5 m², altanen er belagt med terrassebord. Fra altan er det storslåtte sol- og utsiktsforhold!

Boligens kjøkken er på 8,3 m² og har takhøy Ikea kjøkkeninnredning med slette fronter, samt to overskap med glassfronter. På gulvet er det lagt parkett , og på vegger og tak platekledning. Ellers inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er kitchen boards over deler av benkeplaten. Av integrerte hvitevarer finner man stekeovn, platetopp m/induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.

Leiligheten har to soverom på 14,1 m² og 7,6 m². Det er plass til både seng og oppbevaring og vinduer sikrer godt og naturlig lysinnslipp. På soverom 1 er det lagt laminat på gulv og på soverom 2 er det lagt parkett. Soverom 1 har malt platekledning på vegger og soverom 2 har en kombinasjon av malt platekledning og malt strie på vegger.

Baderommet har keramiske fliser på gulv, våtromstapet på vegger og malt platekledning i himling. Badet er innredet med servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett.
Her er avtrekksventil i vegg.

Oppsummert er dette en innholdsrik leilighet med sentral  beliggenhet i et rolig og barnevennlig nabolag.

Byggeår

1964

Bruksareal per etasje

Boligen ligger i 2.etasje og har et bruksareal på 69 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3933m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass.
Selger opplyser om at det er mulighet for to bilder på fellesparkeringsplass. Man har parkeringsbevis man legger i ruten på bilen.

Arealbeskrivelse

Entré /gang: 8,4 m², Bad: 3,6 m², Soverom 1: 7,6 m², Soverom 2: 14,1 m², Stue: 23,9 m², Kjøkken: 8,3 m²

Oppvarming

Varmekabler i entré/gang (varmefolie), kjøkken (varmefolie) og bad.
Vegghengt panelovn på hovedsoverom og kjøkken.
Rentbrennende ildsted i stue.

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 19.04.2023.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-06-2023

Meny