Nattlandslia 5, 5231 PARADIS

Sjarmerende og innholdsrik enebolig m/ utleiedel i underetasjen – Kjøkken fra Drømmekjøkken – Terrasse på 20m² – Garasje

Nattlandslia 5
5231 PARADIS

Stor og innholdsrik enebolig over tre etasjer med utleiedel i underetasjen. Boligen holder en gjennomgående godstandard med følgende romfordeling: Underetasje - Utleiedel: Entre, mellomgang, vaskerom, soverom, bad, stue og kjøkken. Underetasje - Hoveddel: To boder og teknisk rom. 1.etasje: Entre, gang, vaskerom, bad, soverom, hobbyrom, stue, kjøkken og kjølerom. Loft: Tre soverom, disponibelt rom og bad. Parkering i garasje og på tomten. Stor bod under garasjen på 16m²

Standard

Velkommen til Nattlandslia 5!

Underetasje utleiedel:

Entre/gang:
Egen inngang til utleiedelen hvor det er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i gangen.

Vaskerom:
Lite vaskerom på 1,7m² med belegg på gulv, malte plater på vegger og i himling. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Romslig soverom på 10,8m² med plass til seng, ulike garderobeløsninger og annet inventar.

Bad:
Badet har en størrelse på 2,5m² med Keramiske fliser på gulv/vegger og malt strie i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speil med belysning, gulvstående toalett og dusj med foldevegg. El. varmekabler, plastsluk og klaffeventil på vegg.

Stue:
Stuen i utleiedelen er av god størrelse med plass til sofagruppe og evt en mindre spisegruppe. Mye vinduer i stuen gir mye lysinslipp til leiligheten.

Kjøkken:
Kjøkken på 7,4m² med innredning fra IKEA. Glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med oppvaskkum. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med Integrert komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøle/fryseskap. Integrert ventilator. Det er montert komfyrvakt på kjøkkenet.

Underetasje hoveddel:

Bod:
Boligen har flere boder/teknisk rom som gir godt med lagringsmuligheter.

1.etasje:

Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en entre med god plass til å sette fra deg sko og henge opp yttertøy. Her er det en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir mye plass til sko, yttertøy og tilbehør. Peis er plassert i gangen som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom på 6,2 m² med keramiske fliser på gulv/vegger og malte plater i himling. Her er det diverse vaskeromsinnredning med benkeplate i laminat, div. skap og nedfelt stålvask. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Hobbyrom:
Et arbeidsrom som passer ypperlig som hjemmekontor. Rommet har en størrelse på 7,5m² og gir god plass til kontormøblement.

Soverom:
Stort og romslig soverom i denne etasjen på 11,4m² hvor det er plass til dobbeltseng, ulike garderobeløsninger og annet inventar.

Stue:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Herfra er det utgang til en sørvendt terrasse på 20m².

Kjøkken:
Moderne og lekkert kjøkken levert av kvalitetsleverandøren Drømmekjøkken. Glatte fronter, benkeplate i kompositt og underlimt komposittvask. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med integrert komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og induksjonstopp med integrert ventilator. Kjøkkenkran fra Quooker og hvitevarer fra NEFF.

Loft:

Soverom:
I denne etasjen finner du tre soverom, samt et ekstra rom som også er innredet til soverom. Rommene har ulik størrelse og plass til forskjellig møblement.

Bad:
Badet i denne etasjen har en størrelse på 6,2m² med keramiske fliser på gulv og vegger, malte plater i himling med spotter. Badet er innredet med Baderomsmøbel med heldekkende servant, speilskap med belysning, vegghengt toalett, badekar og dusj med foldedører.

Byggeår

1957

Bruksareal per etasje

Underetasje - Leilighet: 55m²
Underetasje - Hoveddel: 16m²
1. etasje: 97m²
Loft: 50m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1170m2

Parkering

Parkering i garasje.

Arealbeskrivelse

P- rom inkluderer: Underetasje utleiedel: entre, gang, vaskerom, bad, soverom, stue og kjøkken. 1. etasje: Entre, gang, vaskerom, hobbyrom, soverom, bad og stue. Loft: Soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med murer, trapper, skifer, plen, bærbusker og frukttrær. Tomten har flott, solrik og skjermet beliggenhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Rentbrennende ildsted i gang i 1. etasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

20-06-2023

Meny