Råvarden 166B, 5239 RÅDAL

Lys og trivelig 3-roms med attraktiv beliggenhet – Vestvendt altan på 9m² – Fast garasjeplass m/lader – Gode solforhold

Råvarden 166B
5239 RÅDAL

Boligsameiet Skeiegrenda II

Lys og trivelig 3-roms leilighet med attraktiv og populær beliggenhet på toppen av Råvarden. Leiligheten ligger i 2. etasje og holder en god standard med følgende romfordeling: 2.etasje: Entre, gang, to soverom, vaskerom, bad, stue, kjøkken og bod. Tilhørende utvendig bod på 5,2m² og fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Velkommen til Råvarden 166B!

Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en romslig gang hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til garderobeskap/kommode for ytterligere oppbevaring av det man måtte trenge.

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 8,2m² og 11,4 m². Det største soverommet har god plass til dobbeltseng, garderobeskap/kommode og annet ønsket inventar. Det andre soverommet passer ypperlig som barnerom/gjesterom/hjemmekontor eller lignende. Her er det plass til seng og forskjellige garderobeløsninger. 

Vaskerom:
Praktisk vaskerom på 3,9 m² med Keramiske fliser på gulv/sokkelflis, malte plater på vegger og takplater i himling. Her er det opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Rommet gir også plass til oppbevaringsmuligheter. Vannbåren varme i gulvet.

Bad:
Stort bad på 6m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt vannbåren gulvvarme. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speil m/belysning, vegghengt toalett og dusj med skyvedører.

Kjøkken:
Moderne og tidløst kjøkken levert av kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet har profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med oppvaskkum og avrenningsbrett. Det er lagt fliser mellom benkeplate og overskapene. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med Integrert komfyr (Bosch), keramisk platetopp (Bosch) og oppvaskmaskin (Bosch). Frittstående kjøle/fryseskap (Gorenje). Vegghengt kjøkkenventilator (Røroshetta).

Stue:
Lys og trivelig Stue på 26,5m² med plass til sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det utgang til en vestvendt altan på 9 m² med gode solforhold og nydelig utsikt over Fana, Raunefjorden og Byfjellene.

Bod:
Innvendig bod på 3,3 m² og en utvendig på 5,2m² gir godt med lagringsplass.

Byggeår

2007

Bruksareal per etasje

2. etasje: 86m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

10907m2

Parkering

Plass 166 B i felles garasjeanlegg med asfaltert dekke. 4,1 m bredde. Her er også elbillader.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, gang, to soverom, vaskerom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt. Fellesarealene er opparbeidet med natursteinsmurer, prydbusker, asfalterte gangveier og parkeringsplasser.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme på vaskerom og bad.
Radiator i gang og stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-05-2023

Meny