Brunestykket 4, 5039 BERGEN

Lys og innbydende 3-roms med maritim beliggenhet, fantastisk utsikt og gode solforhold! Oppvarming inkl. i felleskost.

SOLGT

Brunestykket 4
5039 BERGEN

Hellenesset Borettslag

Andelsbrevnummer

145

Leiligheten ligger i byggets 12. etasje og inneholder: Entré/gang (7,7 kvm), kjøkken (12 kvm), bad/vaskerom (3,3 kvm), bod (3,4 kvm), to soverom (10,2 kvm + 11,2 kvm) og stue (23,1 kvm). Det er utgang til altan på 8 kvm fra stue. Leiligheten har ekstern bod på loft på 2 kvm og skap i yttergang 12. etasje.

Standard

Flott utsiktsleilighet i byggets 12. etasje med gode solforhold og utsikt mot Askøy/Byfjorden. Maritim beliggenhet med sandstrand like utenfor blokken.

Leiligheten er lys og luftig med oppussede overflater i alle rom og laminat på gulv, med unntak av badet. I tillegg er det nye innvendige dører, glassfelt i kjøkkendør, stikkontakter og lysbrytere. Det har nylig vært gjennomgang av det elektriske anlegget. 

Fra leilighetens inngangsparti kommer man inn i en romslig entré med plass til oppheng av yttertøy.

Fra entréen ledes man naturlig til leilighetens stue, selve samlingspunktet i leiligheten. Stuen er stor og luftig, noe som gir rom for god planløsning med både sofa- og spisegruppe. Store vindusflater som skaper godt lysinnslipp og god atmosfære i rommet. Herfra er det videre utgang til herlige altan - en 8 kvadratmeter forlengelse av stuen med en nydelig utsikt! Her er det plass til å innrede etter eget ønske og behov. Iflg. selger kan man her nyte solen fra ca. kl. 12 til den går ned.

Kjøkkenet har IKEA innredning fra 2014 med profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, mikro, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Det er fliser mellom benk og overskap.

Badet er helfliset og er innredet med toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Utstyrt med røropplegg for vaskemaskin og ventilasjon via avtrekkventil.

Leiligheten har to soverom på henholdsvis 10,2 og 11,2 kvm, begge med plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske.

Diverse utstyr:
- Dørtelefon
- Heis i bygget
- Brannslukkingsapparat
- Røykvarsler

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

1963

Bruksareal per etasje

BRA 12. etg: 74 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

15325m2

Parkering

Borettslaget har ca. 90 parkeringsplasser til disposisjon for de 160 leilighetene. Det er kun biler med borettslagets parkeringsoblat som kan parkere på borettslagets eiendom. Gjelder også gjesteparkering.

Borettslaget har 15 ladestasjoner. Det er inngått avtale med Elaway, hvor beboerne må tegne abonnement for å benytte seg av ladestasjonene. Det er viktig å merke seg at disse plassene ikke er utelukkende reservert for elbiler, men er plasser hvor lading er gjort tilgjengelig

For mer informasjon om parkering, se vedlagt husordensregler pkt. 8.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, kjøkken, bad/vaskerom, soverom og stue.

Oppvarming

Elektrisk og sentralvarme.
Sentralvarme er inkl. i felleskostnadene.

Energimerking

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-06-2023

Meny