Gjeble Pederssøns gate 12B, 5034 BERGEN

Flott selveierleilighet med utleiemulighet. Bo på 80 kvm eller bo på 51 kvm og leie ut kjellerleiligheten.

SOLGT

Gjeble Pederssøns gate 12B
5034 BERGEN

Sameiet Gjeble Pederssøns gate 12B

Bolig over to plan i byggets 1. etg. og u-etg.: U-etg: Stue/kjøkken (13 kvm), bod (1,8 kvm), soverom (7 kvm), bad/vaskerom (3,6 kvm) og trapp (2 kvm). 1. etg: Entré/gang/trapp (6,2 kvm), to soverom (10,6 kvm og 5,8 kvm), bad/vaskerom (3,7 kvm) og stue/kjøkken (23,8 kvm). Tilhørende ekstern bod i del av u-etg. på 4 kvm. Mrk: Trapp mellom u-etg. og 1. etg. er midlertidig blindet.

Standard

Velkommen til Gjeble Pederssøns gate 12B!
En lys og trivelig leilighet over to plan i populære Sandviken, med kort vei til alt man måtte trenge i hverdagen. Boligen ble betydelig oppgradert i 2012, og fremstår moderne og stilren som vil passe de fleste. Per i dag er leiligheten inndelt med en boenhet i hver etasje. Det gjøres oppmerksom på at leiligheten i underetasje ikke er godkjent til egen boenhet, her er trapp mellom etasjene midlertidig blindet.

I leilighetens hovedetasje finner man entré/gang, to soverom , bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

Soverommene er på henholdsvis 10,6 kvm og 5,8 kvm. På hovedsoverommet er det plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. Soverom 2 passer utmerket som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor - her er mulighetene mange. Det er garderobeskap på begge soverom som medfølger handelen.

Badet i denne etasjen ble oppusset i 2012 og er helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Røropplegg for vaskemaskin og skap/sentral for rør-i-rør system. Det er ventilasjon via elektrisk avtrekkventil.

Stuen er romslig med plass til flere sittegrupper. Her er det rikelig med lysinnslipp fra flere vindusflater, noe som også gir en svært god romfølelse. Den åpne løsningen til kjøkken øker den sosiale faktoren i boligen og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen er fra 2012 med hvite høyglans fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Det er fliser mellom benk og overskap.

Boligdel i underetasje har egen inngang fra bakgården. Her er det sol fra ca. kl. 15.00-17.00 midtsommers.

Fra inngangsdøren kommer man inn i leilighetens kjøkken. Her er innredningen også fra 2012 med hvite høyglans fronter. Benkeplaten er i laminat med finert overflate og kompositt vaskebeslag, begge fra 2020. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp og ventilator. Her er åpen løsning til stue, med plass til koselig sofagruppe. 

Badet er oppusset i 2012 og er helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Røropplegg for vaskemaskin og skap/sentral for rør-i-rør system. Det er ventilasjon via lufteventil.

Soverommet er på 7 kvm.

Gulv: 1-stavs eikeparkett

Diverse utstyr:
- Automatsikringer
- Rør-i-rør system
- 2 stk 200 L bereder plassert i felles kjeller
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat

Oppgraderinger de siste årene, iflg. selger:
- Helt nytt ytre tak i glasert takstein. Ferdig i løpet av april 2023.
- Kledning fra 2012
- Vinduer fra 2012
- Den er isolert etter byggetekniske standarder i 2012
- Installasjon av balansert ventilasjon i kjeller i 2017. Nytt gulv kjeller i 2017. Samme som gulv i hovedetasjen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

1875

Bruksareal per etasje

BRA u-etg: 29 kvm
BRA 1. etg: 51 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

93m2

Parkering

Parkering i offentlig gate, etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom, trapp, entré/gang

Oppvarming

Varmekabler i kjeller.
Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-07-2023

Meny