Våkleivskogen 88, 5155 BØNES

Stor 3-roms seniorleilighet (55+) beliggende i veletablerte omgivelser – Vestvendt balkong på 6,2m² – Parkering

Våkleivskogen 88
5155 BØNES

Våkleivskogen Borettslag

Andelsbrevnummer

23

Stor 3-roms seniorleilighet (55+) beliggende i rolige og veletablerte omgivelser på Bønes. Leiligheten ligger i 2 etasje og har følgende romfordeling: 2.etasje: Entre, vaskerom, bad, to soverom, stue, kjøkken og bod. Tilhørende bod i felles bodanlegg. Parkering på parkeringsplass. Mulighet for garasje.

Standard

Velkommen til Våkleivskogen 88!

Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en gang hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det et innbygget garderobeskap som gir plass til ytterligere oppbevaring.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom på 5,3m² med belegg på gulv, malte plater på vegger og i himling. Rommet inneholder utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Soverom:
Leiligheten har to soverom på henholdsvis 8,2m² og 14m² hvor det er plass til seng av ulik størrelse, garderobeskap og annet ønsket møblement.

Bad:
Eldre bad fra ca. 1990-tallet med keramiske fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med gulvstående servant, speil med belysning, gulvstående toalett og dusj.

Stue:
Åpen og trivelig stue med god plass til sofagruppe og spisestue. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere med ønsket møblement. Herfra er det utgang til en solrik og vestvendt balkong på 6,2m².

Kjøkken:
Stort kjøkken på 8,9m² med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med to oppvaskkummer og avrenningsbrett. Kjøkkenet inneholder Komfyr med keramisk platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøle/fryseskap. Kjøkkenet er av eldre alder og fremstår som modent for fornying.

Bod:
Det er godt med bodplass tilhørende leiligheten med en innvendig bod på 2,6m² og en i felles bodanlegg på 4m².

Byggeår

1984

Bruksareal per etasje

2. etasje: 78m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

17244m2

Parkering

Borettslaget har 11 garasjeplasser innendørs. Plassene tildeles etter aniennitet. Det kreves inn garasjeleie for disse plassene. Opplegg for ladeboks til El-bil i garasjen. Der er også 16 utendørs parkeingsplasser. Disse plassene kreves det ikke betaling for. Her er det fri parkering. Ladeboks for 2 El-biler på disse plassene med mulighet for utviding. Laget har felles infrastuktur for EL-bil lading.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, vaskerom, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Opparbeidet tomt med interne veier, beplanting, prydbusker, samt parkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-05-2023

Meny