Måseskjæret 18, 5035 BERGEN

Solgt. Visning avlyst.

SOLGT

Måseskjæret 18
5035 BERGEN

Ss maaseskjæret

Entré/gang, stue, kjøkken, to soverom, to bad, omkleningsrom. Utgang til altan fra stue.

Standard

Velkommen til Måseskjæret 18!

Fra svalegang med sittegruppe ønsker en lys og trivelig entré med skyvedørsgarderobe og god plass til å henge fra seg ytterklær og å sette fra seg sko, velkommen inn. Førsteinntrykket er sollid - det er fine kvaliteter og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Her er det 1-stavet eik på gulv med varmekabler og videre adkomst til begge leilighetens soverom, samtl bad med opplegg for vaskemaskin og vaskemaskin, og inn mot stuen.

Stue & Kjøkken |

I leiligheten har du en delvis åpen stue/kjøkken løsning som gir rommet et sosialt preg. Rommet måler 41,3 kvadratmeter og utformingen av rommet gjør det enkelt å innrede med spisegruppe, sofagruppe og annet ønskelig møblement. Flere store vindusflater gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet, og ikke minst viser den flotte utsikten mot Byfjorden og sameiets bassengområde. Stue & kjøkken avdelingen er nylig malt i tidsriktige farger valgt av den ekslusive møbeforhandleren Slettvoll. Slettvoll har innredet stuen hvor det har vært fokus på best ytnyttelse av rommet, også ved større sosiale anledninger. Flere av møblene kan kjøpes med leiligheten for en tilleggssum.

Leilighetens Sigdal kjøkkeninnredning fra 2013 er tidsriktig innredet med slette hvite fronter, granitt benkeplate med stål vaskebeslag og rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, kombiovn, ventilator, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser og vinskap.

Bad |

På hovedsoverommets bad er det lyse keramiske fliser på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulv, avtrekkventil og spotlights i himling. Badet fremstår som lyst og tiltalende med gjennomgang til omkledningsrommet. På badet er det wc, badekar, dusjhjørne, dobbel servant med møblement, speil og belysning. Omkledningsrommet er innredet med funksjonelle og smarte løsninger med oppheng, hyller og skuffer. Det er en praktisk foldedør mellom bad og omkledningsrom.

Et praktisk gjestetoalett/bad og egen vaskeromsavdeling har også adkomst fra entré/gang. Her er det keramiske fliser på gulv med varmekabler, og keramiske fliser på halvparten av veggen med malt strie resten. Her er det avtrekkventil, wc, dusjkabinett, servant med møblement, speil og belysning. Dusjkabinett ble satt inn i 2020.

Vaskeromsavdelingen har røropplegg for vaskemaskin og utslagsvask.

Soverom |

Leiligheten har to soverom - disse måler henholdvis 11,6 og 6, 3 kvadratmeter. Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot hovedsoverommet. Et romslig soverom med garderobeskap, et eget baderom og omkledningsrom. En meget praktisk og lettvint løsning for de fleste. Soverommet er pent og moderne innredet med god plass for dobbelseng og øvrig soveromsmøblement.

Gjestesoverommet er plassert på motatt side av entré, og har god plass til seng, kontorpult og et garderobeskap med god plass for oppbevaring.

Uteplass |

Fra stuen og spisestuen er det adkomst den flotte og solrike altanen på 10m². Altanen har varmelampe i himling og er belagt med keramiske fliser og har glassrekkverk.

Bod |

Medfølgende sportsbod i sameiets lukkede garasjeannlegg.

Garasje |

Medfølgende garasjeplass i sameiets lukkede garasjeannlegg.

Leiligheten har smakfulle innredningsløsninger som gjør boligen lett å like, og passende for de fleste. Leiligheten har seriekoblet brannvarslingsanlegg. Sameiet har felles selskapslokale "Måsereiret" i 5 etg. med kjøkken, wc og balkong. Sameiet disponerer et avskjermet bassengområde med garderober, dusj/wc, og port til stupebrett rett ut i sjøen. Bassenganlegget er flislagt med sittegrupper og gassgrill som alle beboerne fritt kan bruke.

Velkommen til visning!

Byggeår

2000

Bruksareal per etasje

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har et bruksareal per etasje på 97 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

5074m2

Parkering

Egen fast parkeringsplass i sameiets felles garasjeanlegg.

Arealbeskrivelse

Entré: 7,8 m²
Soverom 1: 6,3 m²
Bad 1: 4,4 m²
Soverom 2: 11,6 m²
Bad 2: 5,6 m²
Omkledningsrom: 3,9 m²
Stue/kjøkken: 41,3 m²

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på begge bad og i entré.

Energimerking

Oppvarmningskarakter: D. Energikarakter: Rød.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 29.03.2023.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-04-2023

Meny