Kalfarveien 20C, 5018 BERGEN

Helt ny og ubebodd. Meget god takhøyde, Sigdal-kjøkken, parkett og vannbåren varme. Privat parsell på felles takterasse.

Kalfarveien 20C
5018 BERGEN

Eierseksjonssameiet Villa Amtmann

Entré/gang, stue & kjøkken, to soverom, bad og innvendig bod.

Standard

Velkommen til Kalfarveien 20C!

Et flott inngangsparti ønsker deg velkommen inn i en helt ny og ubebodd leilighet i Villa Amtmann boligprosjekt på Kalfaret. Det første som møter deg er en lys entré. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående høy standard på overflater og utstyr. Nåværende eier har valgt noen tilvalg og endringer som gjør leiligheten smakfull og passende for de fleste! Leiligheten har en gjennomgående meget god takhøyde (målt til 3,24 meter i stue), vannbåren varme og balansert ventilasjon.

Fra leilighetens entré/gang er det videre tilkomst til leilighetens øvrige rom: soverom 1, bad, teknisk rom/ innvendig bod og stue/kjøkken. Soverom 2 har tilkomst fra stue.

Stue & Kjøkken |

I leiligheten har du en åpen stue/kjøkken løsning som gir rommet et sosialt preg. Rommet måler 22,3 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Her er det også vannbåren gulvvarme (gjennomgående i hele leiligheten) som varmer godt på kalde dager.

Kjøkkenet er lyst, pent og levert av kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har hvite fronter, sort benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Følgende hvitevarer er integrert: komfyr, induksjonstopp, kombiskap kjøl/frys og oppvaskmaskin. Integrert ventilator fra Røroshetta.

Bad |
Badet måler 4,5 kvadratmeter og har keramiske fliser på gulv og vegger. Det er varme i gulvet og innfelte downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett med innebygget sisterne, dusjhjørne med glassdører, heldekkende servant med speil og belysning. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom |

Leiligheten har to soverom. Disse måler henholdsvis 7,9 og 7,7 kvadratmeter. Soverom 1 har tilkomst fra gang og har også tilordnet en praktisk hems med vindu. Soverom 2 har tilkomst fra stue. Innred med seng, nattbord, garderobe og annet passende møblement.

Uteplass |

Med leiligheten følger det en privat parsell på felles takterrasse. Her får du uhindret panoramautsikt over verdens vakreste by og kan nyte de fineste dagene! Store deler av arealet på takterrassen er felles areal innredet med flere soner og belantning.

Bod |

Innvendig bod/ teknisk rom på 1,2 kvadratmeter, samt medfølgende bod i byggets øverste etasje med skråtak og takvindu. Denne boden måler 4,9 kvadratmeter.

Byggeår

2022

Bruksareal per etasje

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har et bruksareal per etasje på 54 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2718m2

Parkering

Nærmeste garasjeannlegg for parkering er Bygarasjen.
Se nærmere informasjon angående parkeirng i Bygarasjen på deres nettsider: https://bergenparkering.no/anlegg/bygarasjen/

Arealbeskrivelse

P-ROM:
Gang: 8,1 kvm
Soverom 1: 7,9 kvm
Bad: 4,5 kvm
Stue/kjøkken: 22,3 kvm
Soverom 2: 7,7 kvm

Oppvarming

- Vannbåren varme i hele leiligheten.
- Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmningskarakter: C. Energikarakter: Grønn.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 28.04.2023.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-05-2023

Meny