Sundts veg 95, 5221 NESTTUN

Eksklusiv og påkostet 4-roms leilighet med enestående utsikt – Høy standard – To balkonger – Parkering – Nærhet til sjø

Sundts veg 95
5221 NESTTUN

Sameiet Skjoldnes II

Eksklusiv og innbydende 4-roms leilighet med attraktiv beliggenhet på Skjoldnes. Boligen har god planløsning, høy standard, flotte kvaliteter og følgende romfordeling: 3. etasje: Entre, gang, tre soverom, vaskerom to bad, stue og kjøkken. To balkonger på henholdsvis 3,8 m² og 20,8 m². Tilhørende bod på 4,9 m² i kjeller. Parkering i felles garasjeanlegg.

Standard

Velkommen til Sundts veg 95 - og vakre Skjoldnes.

Leiligheten er eksklusiv med høye kvaliteter, rause løsninger når det kommer til innredning, interiør og utstyr. Nyt den fantastiske utsikten over Nordåsvannet.

Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en stor og romslig gang hvor det er god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er også en stor skyvedørsgarderobe som gir ekstra plass til oppbevaring og klær, sko og tilbehør.

Soverom:
Leiligheten har tre soverom på 6,5 m², 7m² og 18,3m². Hovedsoverommet er stort med god plass til dobbeltseng og ønsket inventar. Her er stor skyvedørsgarderobe som gir god plass til klær og tilbehør. Fra soverommet er det utgang til en koselig balkong på 3,8 m². De to andre soverommene passer godt som barnerom/gjesterom/hjemmekontor og har begge garderober.. Alle rommene er har en-stavs eikeparkett på gulvene. 

Bad tilhørende hovedsoverom:
Badet har direkte adkomst fra soverommet og en størrelse på 5,1m². Her er det lagt keramiske fliser på gulv og vegger, samt vannbåren varme i gulvet. Badete r innredet ned Baderomsmøbel med benkeplate (Silestone marmor) og formstøpt vask, vegghengt kran, innfliset speil, veggmontert toalett og dusjnisje med fliset vegg/svingbar glassdør.

Bad:
Leilighetens andre bad er på 5,6m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt vannbåren gulvvarme. Badet er innbydende og flott og innredet med vask, vegghengt kran, innfliset speil, veggmontert toalett og svingbare dusjdører i glass.

Vaskerom:
Leiligheten har et praktisk vaskerom på 2,3 m² med keramiske fliser/sokkelflis på gulv, malte plater på vegger og i himling. Rommet har Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, ventilasjonsaggregat, sikringsskap/svakstrømskap og fordelerskap til rør-i-rør/gulvvarme.

Kjøkken:
Moderne og tidløst kjøkken med kjøkkeninnredning levert av kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet har glatte fronter, benkeplate (Silestone fra Solid Tec), underlimt stålvask og kjøkkenøy. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med Komfyr/mikrobølgeovn (Siemens), induksjonstopp (Siemens) oppvaskmaskin (Siemens), kjøle/fryseskap (Siemens) og vinskap (Norcool). Vegghengt ventilator fra Røroshetta.

Stue:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik vestvendt balkong på 20,8 m² med nydelig utsikt.

Bod:
Tilhørende bod i kjelleretasjen på 4,9 m² med plass til lagring.

Byggeår

2021

Bruksareal per etasje

3. etasje: 116m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

4892m2

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
Mulighet for kjøp av ekstra parkeringsplass til 395 000,-

Betaling av EL bil lading blir fakturert 2 ganger årlig. Seksjonseier på faktureringstidepunktet er ansvarlig for avregningen. Ta kontakt med styret for montering av elbillader.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Entre, gang, tre soverom, vaskerom, to bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt på 4892 m². Eiendommen er opparbeidet med grøntarealer, beplantning, lekeplasser, ballbinge, tennis/badmintonbane mm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Vannbåren gulvvarme i alle rom foruten bod og soverom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-06-2023

Meny