Vadmyrveien 2, 5172 LODDEFJORD

Stor 3-roms beliggende i 6. etasje – Moderniseringsbehov – Sentralvarme og varmtvann inkl. – Innglasset balkong på 7,7m²

Vadmyrveien 2
5172 LODDEFJORD

Vadmyra Borettslag

Andelsbrevnummer

221

3. roms leilighet beliggende i 6. etasje med heisadkomst. Boligen har behov for modernisering og følgende romfordeling: 6.etasje: Entre, gang, to soverom, bad, stue, kjøkken og to boder.

Standard

Velkommen til Vadmyrveien 2!

Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og har behov for modernisering.

Entre/gang:
Romslig gang og entre på til sammen 8m² hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til diverse oppbevaringsmøblement.

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 8,7m² og 13,2m² hvor det er plass til seng, ulike garderobeløsninger og annet møblement.

Bad:
Badet har en størrelse på 6,2m² med keramiske fliser på gulv og vegger og malt panel i himling med taklampe. Rommet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speilskap med belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett. Her er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Stue:
Stue på 21,9m² med plass til sofagruppe, spisestue og annet ønsket inventar. Fra stuene er det utgang til en innglasset balkong på 7,7m² med utsikt over nærområdet.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter, finert benkeplate og stålvask med dobbel oppvaskkum m/avrenningsbrett. Kjøkkenet har ingen hvitevarer. Kjøkkenet er av elde type og fremstår som modent for utskiftning.

Bod:
Leiligehten har to innvendige boder på 2,1m² og 2,5m² som gir god plass til oppbevaring av det man måtte trenge.

Byggeår

1971

Bruksareal per etasje

84m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

47121m2

Parkering

Det er kun tillatt å parkere med parkeringskort. Hver leilighet får 2 faste parkeringskort og 2
gjesteparkeringskort. Midlertidige parkeringskort kan man få ved henvendelse på kontoret.
Misbruk av kortene vil føre til inndragelse av kortet. Uregistrerte og feilparkerte biler blir fjernet på eiers regning.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Entre, gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er felles for borettslaget med et areal på 47 121,50 m². Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med div interne veier, lekeplass, grøntarealer og diverse prydbusker og beplantning. Gjesteparkering på tomten.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gulv på bad.
Oppvarming via radiator i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-04-2023

Meny