Strandlien 26, 5057 BERGEN

Lys og delikat 3-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet – Balkong med fantastisk utsikt – Kort vei til alt!

Strandlien 26
5057 BERGEN

Nordre Skogvei 66

Lys og trivelig 3-roms leilighet med attraktiv og sentrumsnær beliggenhet på Gyldenspris. Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og har god standard med følgende romfordeling: 1.etasje: Entre, to soverom, bad, stue og kjøkken. Tilhørende bod i kjelleretasjen på 3,3 m².

Standard

Velkommen til Strandlien 26!

Entre:
Du ønskes velkommen inn i en gang hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er også mulighet for å sette inn skap/kommode for ytterligere oppbevaring. 

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 8,5 m² og 11,8 m². Begge rommene har plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet inventar.

Bad:
Badet har en størrelse på 3,5m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speilskap, vegghengt toalett og dusjløsning med skyvedører.

Stue:
Romslig stue med plass til sofagruppe og spisestue. Stuen er lys, trivelig og har en utforming som gjør den enkel å møblere. Her er også utgang til en balkong på 2,5 m² med fantastisk utsikt. I stuen er det en peis som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager.

Kjøkken:
Moderne og tidløst kjøkken med glatte, laminerte fronter, benkeplate i laminat, nedfelt stålvask og vegghengt ventilator (TechnoWind). Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin.

Tilhørende bod i kjeller på 3,3 m² som gir rom for oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

1938

Bruksareal per etasje

1. etasje: 55m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

210m2

Parkering

Soneparkering etter områdets bestemmelser.

Selger opplyser at sameiet eier én parkeringsplass sammen. Verdien av denne er satt til det samme som en måtte ha betalt om en hadde en soneparkering. Nå er det kun en seksjoneier som har bil, og hun betaler 2/3 av det som er kostnader for soneparkering til Sameiet.  Dersom det er flere som ønsker å leie parkeringen, går en etter ansiennitet. Konferer megler.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Entre, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt på 216 m². Tomten er for det meste bebygget. Betongplatting/betongtrapper foran inngangsparti.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gulv på bad.
Rentbrennende ildsted med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-05-2023

Meny