Bøhmergaten 40, 5057 BERGEN

Romslig 2-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet. Nyoppusset bad, soverom og kjøkken. Peis.

Bøhmergaten 40
5057 BERGEN

Sameiet Bøhmergaten 40

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder entré/gang, stue, kjøkken, bad og soverom.

Standard

Velkommen til Bøhmergaten 40!

Et flott inngangsparti med gode oppbevaringsmuligheter ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - planløsningen er god, med smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: soverom, bad, stue og kjøkken.

Stue |

Stuen (18,2 kvm) er leilighetens samlingssted. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik du selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. I stuen er det plassert rentbrennende peis som varmer godt på kalde dager.

Kjøkken |

Kjøkkenet (6,1 kvm) har godt med skap- og benkeplass, og er innredet med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Det er beskyttelsesplate på vegg bak keramisk topp. Følgende hvitevarer er integrert: komfyr, keramisk topp og nymontert kjøkkenvifte fra 2022 (Thermex). Frittstående kjøleskap. I 2022 ble kjøkkenet oppgradert med ny benkeplate og kjøkkenvifte. Kjøkkenfrontene ble malt og fikk nye håndtak. Det ble også tilordnet forlengelse av benkeplaten under vinduet med to barkrakker - det perfekte stedet å starte dagen med morgenkaffen og utsikt over Løvstakken.

Bad |

Badet ble pusset opp i 2021/23. Det har keramiske fliser på gulv, fliser/malte plater på vegger og malte plater i himling. Badet er innredet med toppmontert servant på benkeplate, speilskap med belysning, vegghengt toalett, dusjkar, dusjgarnityr og dusjforheng. Det er elektriske varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin under servant. Vaskemaskin medfølger. I dusjsonen ble det smurt smøremembran på våtromsplatene og deretter ble platene flislagt.

Soverom |

Soverommet (11,8 kvm) er delikat og nyoppusset (vegger/tak). Det er god plass til seng av ønsket størrelse, i tillegg til ny og innholdsrik garderobeløsning med benk og skuffer under vindu.

Bod |

Medfølgende bod i kjeller.

Bygget utvendig |

Sameiet gjorde i 2022 flere oppgraderinger med ny taktekking og oppussing av fasaden. Vinduene i leiligheten er fra 2019. Det ble også installert nytt brannalarmanlegg i blokken i 2022 i regi av sameiet.

Byggeår

1937

Bruksareal per etasje

Leiligheten ligger i byggets andre etasje og har et bruksareal på 46 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

370m2

Parkering

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i boligsone 12: Solheimsviken. Du må ha gyldig sonekort synlig i bilen for å kunne parkere i boligsonen.
Pris: kr 2 400 per periode (seks måneder).
EL-bil: Beboere med elbil betaler 25% av ordinær pris.

For mer informasjon om parkering i Bergen sentrum, se Bergen kommune sine hjemmesider for ytterligere informasjon.

Arealbeskrivelse

Entré / gang: 5,3 m²
Soverom: 11,8 m²
Bad: 1,9 m²
Kjøkken: 6,1 m²
Stue: 18,2 m²

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad
- Rentbrennende peis i stue

Energimerking

Oppvarmningskarakter: G. Energikarakter: Oransje.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 22.03.2023.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-04-2023

Meny