Vognstølen 16A, 5096 BERGEN

Trivelig 2-roms med flott utsikt. Sentral og attraktiv beliggenhet. Gode kollektivtilbud og gangavstand til Haukeland.

SOLGT

Vognstølen 16A
5096 BERGEN

Vognstølen 16 A Borettslag

Andelsbrevnummer

9

Loftsleilighet på 37 kvm. Inneholder Entré/gang (1,6 kvm), kontor (4,2 kvm), stue/kjøkken (21,7 kvm), bad/vaskerom og soverom (8,5 kvm). Det er kott bak knevegger. Badet er ikke målbart areal, men har en gulvflate på ca. 2,2 kvm. Mrk: Leiligheten har en gulvflate på ca. 10 kvm større enn oppgitt areal på 37 kvm, uavhengig av måleregler.

Standard

Velkommen til attraktive Vognstølen! Lys og trivelig leilighet med store vindusflater og mye naturlig lysinnslipp.
Hele leiligheten ble nymalt av K. Nilsen i 2023.

Fra leilighetens inngangsparti kommer man inn i entré med plass til oppheng av yttertøy.

Videre inn finner man leilighetens samlingspunkt, stue med åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse og øker den sosiale faktoren i leiligheten. Kjøkkenet har innredning fra ca. 2007, med profilerte/slette fronter og laminat benkeplate fra 2017. Integrert oppvaskmaskin og ventilator. Frittstående kjøleskap og komfyr kan medfølge etter avtale med selger.  

Til venstre for gang finner man badet. Rommet er helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med toalett, badekar med dusj, servant med møblement, speil og belysning. Ventilasjon via lufteventil. Vaskemaskinen kan medfølge etter avtale med selger. Taket på bad er nymalt. 

Soverommet er på 8,5 kvm med plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. I tillegg har leiligheten eget kontor på 4,2 kvm.

Diverse utstyr:
- Automatsikringer
- Røykvarsler, brannslukkingsapparat og brannslange
- 80L bereder fra 2012 plassert i kott bak bad

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

1937

Bruksareal per etasje

BRA Loft: 37 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

589m2

Parkering

Parkering i offentlig gate, etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Inkl. entré/gang, kontor, stue/kjøkken, bad/vaskerom og soverom.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-04-2023

Meny