Gjeble Pederssøns gate 38, 5034 BERGEN

Attraktivt bolighus med to utleiedeler og stort potensiale. Fantastisk utsikt og gode solforhold. Kort vei til sentrum.

SOLGT

Gjeble Pederssøns gate 38
5034 BERGEN

Bolighus over 2 plan + u-etasje og loft. Bygget opprinnelig i ca. 1892. Boligen har to utleiedeler i 1. etasje. U. Etasje: Trapp/kjeller (41 kvm), innvendig bod (19,8 kvm), vaskekjeller (5,1 kvm) og gang (3,5 kvm). Mrk: Ca. 10 kvm av vaskekjeller er under 190 cm høyde. 1. etasje: Felles entré/trappegang (11,3 kvm). Utleiedel 1 (til venstre): Stue (13,1 kvm), soverom (10,1 kvm), kjøkken (6,1 kvm) og bad (2,3 kvm). Utleiedel 2 (til høyre): Entré (6 kvm), stue (14,3 kvm), soverom (14,3 kvm), kjøkken (6,2 kvm) og bad (2 kvm). 2. etasje: Trapp/gang (8,4 kvm), entré (8,4 kvm), stue (29 kvm), kjøkken (12,7 kvm), bad (4,6 kvm) og to soverom (10,5 kvm og 13,1 kvm). Loft: Trapp/gang (9,2 kvm), loftstue (12 kvm), soverom (4,9 kvm) og kontor (4,7 kvm). Div. kott/skap (ikke målbart areal).

Standard

Attraktivt bolighus i populære Sandviken, med mulighet for leieinntekt da boligen har to utleiedeler i 1. etasje. Boligen har behov for oppgradering/rehabilitering.
Takterrasse på 6 kvm med svært gode solforhold og fantastisk utsikt. Iflg. selger kan man her nyte solen fra morgen til kveld sommerstid.

Info fra selger:
Taket ble tekket på nytt med sutak og teglstein i 1995. Noe av kledningen er skiftet mot bakgården, ellers er kledning fra byggeår. Kledningen mot bakgården ble malt i 2015/2016, gjenstår noen bord.  Deler av boligen er etterisolert.
Pipen mot Gjeble Pederssøns gate 36 er foret med foringsrør, og kledd inn med sorte aluminiumsplater og ny pipehatt. Det ble også montert 2 nye stag fra taket og bort til pipen. Arbeidet ble utført av fagfolk i 2018.
Platet vegger, lagt nytt gulv, lektet og isolert tak i et rom i 1. etasje og et rom i 2. etasje mot Gjeble Pederssøns gate 36. Arbeidet ble utført av fagfolk i 2020/2021.

Vaskekjeller | Skiferheller på gulv, murvegger og panel. Inneholder utslagsvask og røropplegg/sluk for vaskemaskin. God lagringsplass.

Utleiedel 1:
Kjøkkenet har innredning fra 2014 med slette hvite fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Det er fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp, ventilator og kjøleskap. Her er røropplegg for oppvaskmaskin.
Badet er fra ca. 1990 og har keramiske fliser på gulv med varmekabler. På vegger er det keramiske fliser på en vegg og malt strie på resterende. Rommet er utstyrt med elektrisk avtrekkventil og inneholder toalett, dusj med forheng, servant med overhengende speil og belysning.

Utleiedel 2:
Kjøkkenet har innredning fra 2014 med slette hvite fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Det er fliser mellom benk og overskap. Utstyrt med integrert kjøl/fryseskap, ventilator og oppvaskmaskin i børstet stål.
Badet er fra ca. 1990 og har keramiske fliser på gulv med varmekabler, baderomspanel på vegger. Rommet er utstyrt med elektrisk avtrekkventil og inneholder toalett, dusj med forheng, servant med overhengende speil og belysning.

Leilighet 2. etasje:
Kjøkkenet er fra 2000 og har Sivesind innredning med malte fyllingfronter og heltre eik benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Det er fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp, ventilator og oppvaskmaskin.
Badet er fra ca. 1990 og er helfliset med varmekabler i gulv. Inneholder toalett, dusj, servant med møblement, speil og belysning. Lufteventil.

Diverse utstyr:
- Automatsikringer i sikringsskap 1. etasje
- Vedovn med glassfront begge stuer 1. etasje (fra 2014/2015).
- 200 L + 2 stk 50 L bereder i vaskekjeller fra 2014
- Røykvarsler og brannslukkingsapparat

Gulv:
1. etasje: Linoleum belegg, laminat, parkett.
2. etasje: Linoleum belegg, eik parkett, furugulv, malt furugulv.
Loft: Heltregulv, malt tregulv, teppe.

Byggeår

1892

Bruksareal per etasje

BRA u-etg: 70 kvm
BRA 1. etg: 90 kvm
BRA 2. etg: 90 kvm
Loft: 32 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

143m2

Parkering

Parkering i offentlig gate, etter gjeldende bestemmelser

Arealbeskrivelse

Entré/trapp, stue, soverom, kjøkken, bad, loftstue og kontor.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-05-2023

Meny