Kristian Bings vei 5, 5073 BERGEN

Innholdsrik halvpart av tomannsbolig over to etasjer – Fantastisk utsikt – Flere uteplasser – Nærhet til alt!

Kristian Bings vei 5
5073 BERGEN

Innholdsrik halvpart av tomannsbolig over to etasjer med gjennomgående god standard. Boligen har følgende romfordeling: 2. etasje: Entre, gang, tre soverom, toalettrom, bad, stue og kjøkken. Loft: To soverom (ikke godkjent)

Standard

Velkommen til Kristian Bings vei 5!

2.etasje:

Entre/gang:
Romslig entre og gang med plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er også plass til oppbevaringsmøblement dersom det er behov for det.

Soverom:
Soverommene i denne etasjen har en størrelse på 6,3 m², 14,8 m² og 16,3 m² . Rommene har plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet inventar.

Toalettrom:
Praktisk toalettrom på 1m² med Keramiske fliser på gulv/sokkelflis, malt panel på vegger og takplater i himling. Rommet er innredet med Baderomsmøbel med heldekkende servant, speil med belysning og gulvstående toalett.

Bad:
Romslig bad på 5,9m² med keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Badet er innredet med Baderomsmøbel med heldekkende servant, speil m/belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett. Opplegg for oppvaskmaskin og tørketrommel. Elektrisk vifte på vegg. El. Varmekabler i gulvet.

Stue/kjøkken:
Stuen er åpen og luftig med store vinduer som gir mye naturlig lysinnslipp. Her er det plass til sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det utgang til en balkong med fantastisk utsikt over Bergensdalen, Landås, Ulriken, Fløien og videre mot sentrumsområdet.
Moderne og tidløst kjøkken fra 2021 (IKEA med profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Ventilator integrert i overskapet. Kjøkkenet er utstyrt med Komfyr (Hotpoint Ariston), induksjonstopp (Siemens) og oppvaskmaskin (IKEA). Frittstående kjøle- og fryseskap (Miele).

Loft:

Soverom:
I denne etasjen er det innredet med to soverom på 8,2m² og 8,3m² hvor det er plass til seng og diverse møblement. Denne etasjen er opprinnelig bod på tegninger fra kommunen.

Byggeår

1950

Bruksareal per etasje

2. etasje: 99m²
Loft: 31m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1060m2

Parkering

Parkering i offentlig vei (soneparkering).

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, gang, soverom, toalettrom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Eiendommen er opparbeidet med pent opparbeidet med trær, busker, beplantning, trapper og terrasse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-07-2023

Meny