Solheimsgaten 78, 5054 BERGEN

Meget tiltalende 3-roms endeleilighet oppusset i 2014/15. Innglasset balkong på 12,5 kvm. Heis. Nærhet til bybane.

Solheimsgaten 78
5054 BERGEN

Krohnsminde Borettslag

Andelsbrevnummer

196

Leiligheten går over ett plan og inneholder entré/gang, stue, kjøkken, to soverom og bad. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong.

Standard

Velkommen til Solheimsgaten 78!

Her bor du høyt og fritt med en svært sentral beliggenhet på Danmarks plass med nærhet til "alt".

Et flott inngangsparti med gode oppbevaringsmuligheter ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er god planløsning, smarte løsninger og gjennomgående standard på overflater og utstyr. I gangen er det innredet med en stor skyvedørsgarderobe som gir god plass til oppbevaring av blant annet ytterklær og sko. Leiligheten har en gjennomgående god takhøyde målt til 2,49 meter i stue.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: kjøkken, bad, to soverom og stue med utgang til innglasset balkong.

Kjøkken |

Kjøkkenet (TG1) er smakfullt og av god størrelse. Rommet måler 9,5 kvadratmeter og er innredet med kjøkkeninnredning fra IKEA med glatte høyglansfronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med oppvaskkum. Det er plater med flismønster over benkeplaten og LED-belysning under overskap. Ventilatoren er integrert i overskap. Det er godt med skap- og benkeplass. På kjøkkenet er det innredet med sittegruppe hvor morgenkaffen kan nytes.

Bad |

Badet ble pusset opp i 2014/2015 og er har termoask (våtromsgulv) og fliser på vegger. Det er varmekabler i gulvet. Badet er innredet med heldekkende servant, skap, veggehengt toalett og leddet glassdør. Det er fordelerskap til rør-i-rør og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Stue |

Leilighetens samlingssted - stuen måler 22,4 kvadratmeter. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Soverom |

Leiligheten har to soverom. Disse måler henholdsvis 11,1 og 8,8 kvadratmeter. Det er god plass på begge soverommene til oppbevaring. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement. På hovedsoverommet har du tilkomst til praktisk walk-in-closet med god plass til oppbevaring.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til en stor vinterhage. Vinterhagen fungerer som en naturlig forlengelse av stuen og er på hele 12,5 kvadratmeter. Skyvedørene går fra tak til gulv, og på finværs dager kan man skyve de til en side og bruke den som balkong. Ellers er den godt isolert, og det er innlagt strøm så ved hjelp av noen varmelamper kan den også brukes på kaldere dager.

Bod |

Tilhørende bod i kjeller.

Byggeår

1965

Bruksareal per etasje

Boligen ligger i byggets 10. etasje og har et bruksareal per etasje på 83 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

357m2

Parkering

Garasjeplass kan leies hos A/S Krohnsminde Garasje.
Soneparkering i offentlig gate.

Arealbeskrivelse

Entré: 6,4 m²
Kjøkken: 9,5 m²
Bad: 3,3m²
Gang: 3,4 m²
Soverom 1: 11,1 m²
Soverom 2: 8,8 m²
Stue: 22,4 m²

Sekundærareal:
Walk-in-closet: 3,1 m²
Innglasset balkong: 12,5 m²

Beskaffenhet

Arealet er felles for borettslaget, hovedsakelig bebygget areal.
Eiendommen består av flere parseller, dvs Gnr 158, Bnr 9-11-13-15-46 og 47 (totalt 2 797 m²).

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad
- Sentralvarme

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter GRØNN.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 09.03.2023.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-03-2023

Meny