Landåslien 63B, 5097 BERGEN

Attraktiv 3-roms med fantastisk utsikt, gode solforhold og flere uteplasser. Kort vei til Haukeland.

SOLGT

Landåslien 63B
5097 BERGEN

Sameiet Landåslien 63B

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder: Entré (3 kvm), gang (5,3 kvm), bad (3 kvm), vaskerom/toalettrom (2,4 kvm), stue/kjøkken (26,2 kvm) og to soverom (8,7 kvm og 9,3 kvm). Det er utgang til terrassedekke på 22 kvm fra det ene soverommet. Leiligheten har også terrassedekke, skifterplatning og enkel redskapsbod på forside samt liten hage med plantekasser på bakside. Tilhørende bod i kjeller på 8 kvm.

Standard

Velkommen til Landåslien 63B! Leiligheten ligger i et attraktivt boligområdet på Landås med fantastisk utsikt, gode solforhold og store uteplasser på begge sider av boligen. Selger kan informerer om solforhold fra ca. kl. 12.00-23.00 midtsommers (foran og bak).
Det er gjort flere oppgraderinger i leiligheten de siste årene og alle innvendige vegger er malt. 

Entré | Ved leilighetens inngangsparti har boligen terrassedekke på 15 kvm. Entréen er oppusset i 2022 med plassbygd skap for oppheng av yttertøy. Det er varmekabler i gulv både her og videre i gang. 

Vaskerom/toalettrom | Oppusset i 2007. Rommet er helfliset med varmekabler i gulv, og innredet med toalett, servant med møblement, speil og belysning. Det er elektrisk avtrekkventil og røropplegg/sluk for vaskemaskin. Kombi vaskemaskin/tørketrommel kan medfølge etter avtale med selger. 

Bad | Rommet er oppusset i 2007. Helfliset med varmekabler i gulv, og innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, servant med møblement, speil og belysning. Utstyrt med elektrisk avtrekkventil.

Stue/kjøkken | Den åpne løsningen gir en god romfølelse og øker den sosiale faktoren. Her er plass til flere sittegrupper, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. Her er lagt nytt 1-stavs laminat på gulv i 2019. Kjøkkenet er nytt fra 2019 og har IKEA innredning med malte fyllingfronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, micro, platetopp med induksjon og oppvaskmaskin. Kjøleskap/frys i børstet stål medfølger også handelen. 

Soverom | Leiligheten har to soverom på henholdsvis 9,3 og 8,7 kvm. Hovedsoverommet har inngang fra stue/kjøkken med plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. På hovedsoverom er det lagt nytt 1-stavs laminat i 2019, mens på soverom 2 er det lagt teppeliser oppå gulvfliser i 2023. Soverom 2 har inngang fra gang og passer utmerket som gjesterom/hjemmekontor, eller kanskje du vil leie ut et rom? Her er det varmekabler i gulv og utgang til stor terrasse på 22 kvm med fabelaktig utsikt. 

Diverse utstyr:
- Varmepumpe
- Innlagt fiber
- Smartstyring av lys og varme
- Noe rør-i-rør system
- Røykvarsler og brannslukningsapparat

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

1959

Bruksareal per etasje

BRA 1. etg: 63 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

291m2

Parkering

Parkering i offentlig gate, etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Inkl. entré, gang, bad, vaskerom/toalettrom, stue/kjøkken og 2 soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmepumpe i stue.
Varmekabler i entré, gang, vaskerom/toalettrom, bad og soverom 2.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

11-04-2023

Meny