Professor Hansteens gate 76, 5006 BERGEN

Innbydende og delikat penthouse over to plan – Privat, skjermet vestvendt takterrasse – Gangavstand til Bergen sentrum!

Professor Hansteens gate 76
5006 BERGEN

PROFESSOR HANSTEENSGATE 76

Lekker penthouse over to etasjer med gjennomgående god standard i alle rom. Leiligheten har følgende romfordeling: 5.etasje: Entre, gang, to soverom, bad, stue, kjøkken og bod. 6.etasje/loft: Loftstue/hjemmekontor og bod. Tilhørende bod i kjelleretasjen på 3,5m².

Standard

Velkommen til Professor Hansteens gate 76!

5.etasje:

Entre/gang: Du ønskes velkomne inn i en entre hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge op yttertøy. Det er også plass til noe oppbevaringsmølemenu dersom det er behov for det.

Soverom: Leiligheten har to romslige soverom på 8,4m² og 11,5m². Begge rommene har plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet ønsket inventar.

Bad: Bad en størrelse på 3,9m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med Baderomsmøbel med heldekkende servant, innfliset speil m/belysning, gulvstående toalett og dusj med foldedører. Her er også opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Kjøkken: Moderne og tidløst kjøkken med profilerte fronter, benkeplate i laminat, nedfelt stålvask med oppvaskkum, vegghengt ventilator fra Eico og benkebereder i hjørneskapet. Det er montert lekkasjestopper (Aquastop). Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med Komfyr (Miele), induksjonstopp (Whirlpool), mikrobølgeovn (Whirlpool) og oppvaskmaskin.

Stue: Åpen og luftig stue med store vindusflater som gir mye naturlig lysinnslipp i leiligheten, og skaper en god atmosfære. Her er det plass til sofagruppe og spisestue. I stuen er det plassert en peis med glassfront som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Stuen er malt i tidsriktige farger og har en utforming som gjør den enkel å møblere.

6.etasje/loft:
I denne etasjen finner du en luftig loftstue på 13,4m² som kan bruke etter ønsker og behov. Rommet passer ypperlig som en ekstra stue eller som hjemmekontor. Herfra er det utgang til en koselig vestvendt balkong på ca. 5m² med flott utsikt.

Bod:
Bod i 5. etasje. samt en mindre bod på loftet gir plass til en del oppbevaring. Det er også en tilhørende bod i kjeller på 3,5m².

Byggeår

1904

Bruksareal per etasje

85m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

386m2

Parkering

Soneparkering etter områdets gjeldene bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, gang, to soverom, bad, stue og kjøkken

Beskaffenhet

Eiet tomt på 387 m². Tomten er for det meste bebygget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad og i entré.
Rentbrennende ildsted med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-04-2023

Meny