Nesveien 17, 5114 TERTNES

Sjøeiendom med fantastiske sol- og utsiktsforhold. 150 kvm terrasse og dobbel garasje. Rolig og barnevennlig.

SOLGT

Nesveien 17
5114 TERTNES

Enebolig fra 1966, påbygget/oppgradert i 2016. Boligen har følgende romfordeling: Kjeller: Gang/kjeller (23,5 kvm) og vaskerom (4,8 kvm) 1. etasje: Entré/gang/trapp (16,5 kvm), tre soverom (5,9 kvm + 9,2 kvm + 11,4 kvm), bad (4 kvm) og stue/kjøkken (61,9). Det er utgang til terrassedekke på 150 kvm/hage fra stue. Loft (ikke målbart areal, arealene oppgitt er gulvareal): Trapp/loftstue (25,5 kvm), toalettrom (4,9 kvm) og loftsrom (15,5 kvm). Mrk: - Loft har et gulvareal på ca. 47 kvm, uavhengig av måleregler. Arealet er ikke målbart grunnet krav til minimum 190 cm høyde x 60 cm bredde. - Kjeller takhøyde ca. 2 meter Dobbel garasje på 52 kvm fra 2016. Eldre frittliggende skur/bod på 9 kvm.

Standard

Velkommen til Nesveien 17! Denne flotte familieboligen kan skilte med blant annet terrasse på 150 kvm, gode solforhold, fantastisk sjøutsikt, dobbel garasje, tomt med plass til flere biler og rikelig med lagringsplass. Her kan du nyte rolige og fredelige dager, samtidig som du har nærhet til alt byen har å tilby. Med kort vei til butikker, skoler, turmuligheter og offentlig transport vil du alltid ha alt du trenger i nærheten.

Boligen har en praktisk planløsning med alt du trenger på ett plan og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og gir en fantastisk utsikt. Fra den store terrassen har du fantastisk panoramautsikt over Byfjorden mot Askøy og omkringliggende områder, og nydelige solforhold fra tidlig formiddag til sent på kveld sommerstid. Her vil du garantert tilbringe mange hyggelige stunder med venner og familie.

Det ble gjort flere oppgraderinger i 2016 som nytt kjøkken og bad. Videre er det elektriske anlegget og rør skiftet. Utvendig er tak, kledning og vinduer nytt, i tillegg til at alt er etterisolert.

Fra inngangsdøren kommer man inn i en romslig entré med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy i innebygget skyvedørsgarderobe. Her er det fliser på gulv med varmekabler.

Videre inn finner man boligens samlingspunkt, en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Her er det rikelig med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Rommet er naturlig inndelt i flere soner med plass til flere sittegrupper - her vil alle i familien finne hver sin favorittplass. På kalde høst- og vinterkvelder gir vedovnen godt med varme og bidrar til en god og lun stemning. Kjøkkenet har stilren innredning fra Sigdal med mye skap- og benkeplass for sosial matlaging for hele familien. Innredningen har hvite profilerte fronter og Silestone benkeplate med kompositt vaskebeslag. Det er fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer er stekeovn, micro, platetopp med induksjon, ventilator i hette, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Den åpne stue/kjøkken-løsningen gir en god romfølelse og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet. Fra stue er det to utganger til boligens terrasse på hele 150 kvm, med fantastiske sol- og utsiktsforhold med sol fra morgen til kveld midtsommers. Her er det rikelig med plass til å invitere til både årets store begivenheter som eksempelvis 17-mai og konfirmasjon.

Badet ligger i boligens 1. etasje og ble rehabilitert i 2016. Rommet er helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med vegghengt toalett, dusj med glass nisje, flislagt benk med servant og innfliset speil med belysning på vegg. Her er spotlights (LED) i tak og elektrisk avtrekkventil.

Vaskerom i kjeller er helfliset med varmekabler i gulv. Innredet med utslagsvask, røropplegg/sluk for vaskemaskin, 115 L bereder (2016), stoppekran og husbrannslange.

Toalettrommet på loft har eikeparkett på gulv og inneholder toalett, servant med overhengende speil og belysning.

Boligen har tre soverom på 5,9, 9,2 og 11,4 kvm, alle i boligens 1. etasje. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. Alle garderobeskap medfølger handelen.

Diverse utstyr:
- Rør-i-rør system
- Varmepumpe i kjeller og stue fra 2016
- Automatsikringer
- Røykvarsler, brannslukkingsapparat og husbrannslange
- Elektrisk solskjerming på vinduer i stue
- Tilrettelagt for elbillader i garasje
- Varmekabler i bakke ned til boligen

Gulv:
Kjeller: Linoleum belegg og betong.
1. etasje: Fliser i entré/gang, 1-stavs eikeparkett på resterende.
Loft: 3-stavs eikeparkett.

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

1966

Bruksareal per etasje

BRA kjeller: 30 kvm
BRA 1. etg: 112 kvm
Loft: 0 kvm (ikke målbart areal)

Dobbel garasje: 52 kvm
Skur/bod: 9 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1422m2

Parkering

Parkering dobbel garasje og på tomt.

Arealbeskrivelse

Entré/gang/trapp, soverom, bad, stue/kjøkken og vaskerom.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Varmekabler i entré/gang, bad, vaskerom og ny del av stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-06-2023

Meny