Øvre Bergveien 45, 5152 BØNES

Attraktiv og innholdsrik enebolig med stor tomt – Fantastiske sol- og utsiktsforhold – Barnevennlig område – Garasje

Øvre Bergveien 45
5152 BØNES

Stor og innholdsrik enebolig beliggende i et populært og ettertraktet nabolag. Boligen strekker seg over to etasjer og har følgende romfordeling: Kjelleretasje: Gang m/trapp, toalett, vaskerom, kjellerstue, disponibelt rom og hobbyrom. 1.etasje: Vindfang, gang, toalettrom, to bad, fire soverom, stue og kjøkken. Parkering i garasje og på tomten.

Standard

Velkommen til Øvre Bergveien 45!

Kjelleretasje:

Toalettrom:
Praktisk toalettrom på 1,5m² med fliser på gulv, malte plater på vegger og panel i himling. Rommet har vegghengt servant og gulvstående toalett. Elektrisk vifte på vegg.

Hobbyrom:
Stort hobbyrom på 23,1m² som kan benyttes etter ønske og behov.

Vaskerom:
Stort rom på 10 m² som er innredet med enkelt hybelkjøkkeninnredning og oppvaskkum.

Disponibelt rom:
Et disponibelt rom i denne etasjen som idag er innredet som kontor.

Kjellerstue:
Koselig kjellerstue i underetasjen hvor det er plass til sofagruppe og annet møblement. Et supert sted hvor man kan trekke seg tilbake fra en travel hverdag og f. eksempel nyte en god bok eller litt tid for seg selv. Her er det en stor peis som gir godt med varme til etasjen.

1.etasje:

Vindfang/gang:
Velkommen inn i et romslig inngangsparti hvor det er god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er god plass til oppbevaringsmøblement.

Soverom:
Boligen har til sammen fire soverom, og alle finner du i denne etasjen. Rommene har en størrelse på 7,3m², 7,6 m², 11,3m² og 17,1m². Alle rommene har plass til seng av ulike størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet ønsket inventar.

Toalettrom:
Et ekstra toalettrom i denne etasjen på 1,5m² med vinylfliser på gulv, malte plater på vegger og panel i himling. Rommet er innredet med Vegghengt servant og gulvstående toalett. Klaffeventil på vegg.

Bad 1:
Dette badet har en størrelse på 1,8m² med keramiske fliser på gulv, våtromsplater på vegger og panel i himling. Badet er innredet med Vegghengt servant, speil og dusj. Elektrisk vifte på vegg og støpejernssluk i gulv.

Bad 2:
Dette er det største badet med en størrelse på 4,4m² med Keramiske fliser på gulv, våtromsplater på vegger og panel i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, skap med speil, gulvstående toalett, badekar og dusj. Klaffeventil på vegg og støpejernssluk i gulvet.

Kjøkken:
Kjøkken på 10m² med profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt vask med oppvaskkum. Det er lagt fliser på benkeplate m/vask og over benkeplaten. Belysning er også lagt over benkeplaten. Kjøkkenet inneholder Komfyr med platetopp (Husqvarna), oppvaskmaskin (Bosch) og kjøleskap med frysedel (Bosch). Integrert ventilator (Electrolux).

Stue:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favorittplass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Her er en stor peis som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det utgang til boligens store og flotte uteområder.

Byggeår

1965

Bruksareal per etasje

1. etasje: 130m²
Kjelleretasje: 121m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1127m2

Parkering

Parkering i garasje og på eiendommen.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer:
Kjeller: Vindfang, gang, toalettrom, bad, soverom, stue og kjøkken.

1. etasje: Toalettrom, hobbyrom, vaskerom, stue og disponibelt rom.

Beskaffenhet

Eiet tomt på 1127 kvm. Tomten er opparbeidet med belegningsstein, beplantning, prydbusker, bed, gressplen, betongtrapper m.m

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gulv på bad og vaskerom.
Original, åpen peis i begge etasjer.
Varmepumpe i 1. etasje (stue).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-05-2023

Meny