Øvre Bergveien 28, 5152 BØNES

Enebolig med attraktiv beliggenhet og nydelig utsikt |Solrike uteplasser | Barnevennlig | Kjøkken fra 2020 | Carport

Øvre Bergveien 28
5152 BØNES

En innholdsrik enebolig som strekker seg over 2 etasjer tegnet av Konow Lund arkitektkontor ved arkitekt Bjørn Trumphy. 1.etasje: Entré, 3 soverom, gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom m/trapp, toalettrom, 2 boder. Loft: Soverom og loftsrom Parkering i carport og på eiendommen.

Standard

Velkommen til Øvre Bergveien 28! En innholdsrik enebolig som strekker seg over 2 etasjer tegnet av Konow Lund arkitektkontor ved arkitekt Bjørn Trumphy.

1.etasje:

Entré:
Du kommer inn i en entré på 4,6 m² med skifer i gang og panel på vegger og himling.

Gang:
Gangen har parkett på gulv og malt panel på vegger og himling. Det er god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er også plass til oppbevaringsmøblement dersom det er ønskelig.

Soverom:
Soverom 1(9,9 m²) har parkett på gulv, malte plater/tegl på vegger og malt himling. Soverom 2(7,4 m²) og 3(11,2 m²) har parkett på gulv og malte plater på vegger og himling.
Alle rommene har plass til seng, ulike garderobeløsninger og annet inventar.

Kjøkken:
Kjøkkenet måler 8m² og har laminat på gulv og malte plater på vegger og himling. På kjøkkenet ble det byttet altandører og vinduer i 2020. Det ble montert nytt IKEA kjøkken i 2020, og har profilerte fronter/vitrineskap, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Det er integrert ventilator i overskap, og montert lekkasjestopper og komfyrvakt. Det er også integrert kjøle- og fryseskap og oppvaskmaskin.

Stue:
Stuen har en størrelse på hele 43,8 m² og har parkett på gulv og panel på vegger og himling. Dette blir fort familiens favorittrom og samlingspunkt. Fra sofakroken kan du nyte fantastisk utsikt over Nordåsen og nærområdet. Peis i stuen gir godt med varme på kalde høst. og vinterdager. I stuen ble det byttet altandører og vinduer i 2020.

Bad:
Badet er av eldre dato og måler 3,8m² og har fliser på gulv, baderomsplater/panel på vegger og malte plater i himling. Badet inneholder gulvstående servant, speil/skap med belysning, gulvstående toalett (av nyere alder) og dusjkabinett. Det er også støpejernssluk og naturlig ventilasjon via ventil i himling.

Vaskerom m/trapp:
Vaskerommet er av eldre standard og har belegg på gulv og malte plater på vegger og himling. Rommet måler 7,2 m². Det inneholder utslagsvask og har naturlig ventilasjon via ventil i himling.

Toalettrom:
Boligen har også et toalettrom av eldre alder på 1,5 m². Rommet består av belegg på gulv og malte plater på vegger og himling. Det har naturlig ventilasjon via ventil i himling og tilluft via spalte under dør. Toalettrommet inneholder vegghengt servant, gulvstående toalett og strålelampe på vegg.

Bod:
Eneboligen har to boder på 10,2m² og 6,7m². Begge bodene har heltregulv og panel på vegger og himling.

Loft:

Soverom:
Soverommet i 2.etasje har heltregulv, panel på vegger og i himling, og måler 10,3 m².

Loftsrom:
Loftsrommet er et råloft med sponplategulv. Loftet måler 6,4.

Tilhørende boligen er det også en blindkjeller.

Byggeår

1966

Bruksareal per etasje

1.etg: 130 m².
Loft: 17 m².
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1084m2

Parkering

Parkering i carport og på tomten.

Arealbeskrivelse

1.etasje: Entré, 3 soverom. gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom m/trapp. Loft: Soverom

Beskaffenhet

Egen tomt på 1084,8 m². Eiendommen er opparbeidet med gruset innkjørsel, betongtrapper, gjerder, prydbusker og beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gulv på badet.
Peis i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-03-2023

Meny