Tordenskjolds gate 40, 5031 BERGEN

Attraktiv 2-roms endeleilighet i sjarmerende trehus | Idyllisk beliggenhet i blindvei ved park | Kort vei til «alt»!

SOLGT

Tordenskjolds gate 40
5031 BERGEN

Sameiet Tordenskjoldsgate 40

1. etasje: Stue/Kjøkken, Soverom, Bad Leiligheten disponerer også en bod i kjeller på ca. 1,8 kvm og en felles bod i 1 etasje med gulvareal på 1,1 kvm.

Standard

Velkommen til Tordenskjolds gate 40, en nydelig liten leilighet i ett av byens mest sjarmerende strøk; og med ekte Bergensk sjel. Leiligheten ligger i et leilighetsbygg fra 1895 som man her eier sammen med fire andre. Et over hundre år gammelt hus trenger man ikke rynke på nesen av nødvendigvis, for på denne tiden bygget man gjerne i bedre kvalitet enn hva man gjorde i etterkrigstiden. Se avsnittet om byggemåte og vedlagte tilstandsrapport for mer om teknisk tilstand.

Leiligheten har jevnt over god standard. Dette er et sted hvor du kan flytte inn uten å måtte tenke på umiddelbare oppgraderinger.  Boligen har god planløsning og gjennomtenkte løsninger som gjør at du virkelig kan bo greit, selv på få kvadratmeter - litt som i et minhus, kanskje? Bare at her eier du fast eiendom.

Entré/gang:
Felles entré delt med tre andre leiligheter. Både utenfor og innenfor leilighetsdøren er det egen plass til sko og jakker. I gangen er også en felles bod under trappen med 1kvm gulvflate, som deles med naboen 1.etg.

Stue:
Stuen er leilighetens oppholdsrom, og har åpen løsning mot kjøkken. Rommet er luftig og innbydende med mye naturlig lys. At leiligheten er gjennomgående med vinduer i begge ender, kommer spesielt til glede med den smarte glassdøren mellom soverom og stue.
Omtrent 13 av leilighetens kvadratmeter tilhører stuen, så her er det plass til både salong og spisebord. Gulvet er belagt med pent tre-stavs parkett, og veggene malt i varm og tidsriktig farge.

Kjøkken:
Åpen kjøkken/stueløsning gir best utnyttelse av plassen, og skaper et sosialt og praktisk rom. Kjøkkeninnredningen er så ny som fra 2018, og har en moderne kvalitetsutførelse med bl.a. glatte hvite fronter, kum i rustfritt stål og benkeplate i heltre med fliser bak. I kjøkkeninnredningen får du med følgende integrerte hvitevarer; stekeovn, keramisk topp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er også installert ventilator med avtrekk helt ut.

Soverom:
Separat soverom på omtrent 6m² adskilt med stilig skyvedør i glass. Her er det plass til enten enkel- eller dobbeltseng (bredde ca. 2m). Det har tidligere også vært møblert med skyvedørsgarderobe. Rommet har eget vindu med fint naturlig lysinnslipp. Det er verdt å merke seg at soveromsvinduet vender ut mot bakgården hvor den ligger over kjelleretasjen. Slik har leiligheten fordelen av enkel adkomst på bakkeplan, men slipper den store sjenansen på soverommet som mange kjøpere av førsteetasjer i sentrum bekymrer seg for.

Bad:
Helfliset bad på ca. 4,5m² i tidløs hvit stil innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett, servant med underskap og LED-belyst speil. Også her har du godt lysinnslipp fra frostede glassruter, og du har varmekabler i gulvet. Badet er oppgradert med rør-i-rørsystem, og har plass til og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel - ikke verst i en liten leilighet.

Altan:
Fra badet er det utgang til en koselig liten altan med utsikt mot bakgården og parken/Arbeiderplassen. At det er utgang fra badet kan være praktisk om du vil benytte altanen til tørking av klær, f.eks. Altanen tjener også som en lesekrok eller plass for en stille stund.

Ellers verdt å nevne er sikringsskap med automatsikringer, bredbåndstilknyning. I dette trehuset er det også montert sprinklerannlegg som et sikkerhetstiltak.

I kjelleren har leiligheten egen bod på 1,8m² innredet med stålreoler. Enten du har få eller mange eiendeler er det essensielt med ordentlig bodplass.

Alt i alt er dette en kjekk liten leilighet med alt du trenger av plass, og til og med en del komfortelementer man sjelden finner i denne pris-og størrelsesklassen.

Byggeår

1895

Tomteareal

82m2

Parkering

Gateparkering er tilgjengelig etter kommunens gjeldende bestemmelser.

Boligsone 7: Stølen
Pris: kr 3180 per periode (seks måneder).
Elbil: Beboere med elbil betaler 25% av ordinær pris.

Besøkende: Du kan parkere på avgiftsplasser (ved automat/parkometer) enkelte plasser i sonen. Se appen "Parkering i Bergen".

Det er også mulighet for å leie plass i garasjeanlegg for beboere i sonen, beliggende i Prof. Dahls gate 32, 100m fra boligen.

Mer informasjon om boligsoneparkering i Bergen finner du på www.bergen.kommune.no/boligsoneparkering

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Fredrik Enger / Taksering Norge AS

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

27-05-2023

Meny