Storbotn 87, 5106 ØVRE ERVIK

Lys og attraktiv 3-roms endeleilighet fra 2018. Gode sol- og utsiktsforhold. Parkering og trappefri adkomst.

SOLGT

Storbotn 87
5106 ØVRE ERVIK

Glaskaråsen panorama 87

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder: Entrè/gang (8,5 kvm), toalettrom (1,7 kvm), bad/vaskerom (7 kvm), to soverom (8,8 kvm og 11 kvm), innvendig bod (5,3 kvm) og stue/kjøkken (35,01 kvm) med utgang til altan på 14 kvm. Tilhørende ekstern bod på 5 kvm og parkering i carport.

Standard

Velkommen til Storbotn 87! Lys og moderne 3-roms hjørneleilighet i byggets 2. etasje.

Entrè/gang | Fra leilighetens inngangsparti kommer man inn i en romslig entrè med plass til oppheng av yttertøy. Til høyre har man i tillegg en innvendig bod for gode oppbevaringsmuligheter.

Toalettrom | Fliser på gulv med gulvvarme og malt platekledning på vegger. Inneholder vegghengt toalett, servant og waterguard.

Bad/vaskerom | Rommet er helfliset med gulvvame og LED spotlights i himling. Inneholder vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Det er røropplegg for vaskemaskin. Ventilasjon via avtrekkventil.

Soverom | Til venstre for gang finner man leilighetens to soverom på henholdsvis 8,8 og 11 kvm. Begge rommene er av god størrelse med plass til seng, garderobeskap og annet møblement etter eget ønske.

Stue/kjøkken | Tilslutt har vi leilighetens samlingspunkt, en lys og romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Her er det plass til flere sittegrupper, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. Den åpen løsningen øker den sosiale faktoren i leiligheten og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet. Herfra er det utgang til sørvest-vendt altan på 14 kvm med gode sol- og utsiktsforhold. Kjøkkenet har stilren innredning fra Sigdal med slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Utstyrt med waterguard. 

Diverse utstyr:
- Rør-i-rør system
- Automatsikringer
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Heis i bygget

Gulv: Fliser i entrè/gang, bad og toalettrom. 1-stavs parkett på resterende.
Vegger: Malt platekledning, malt betong.
Himling: Malt platekledning.

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

BRA 2. etg: 81 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1072m2

Parkering

Parkering i carport på felles parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Inkl. entrè/gang, to soverom, wc-rom, bad/vaskerom og stue/kjøkken

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i entrè/gang og stue/kjøkken.
Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

06-10-2023

Meny