Olsvikåsen 12, 5183 OLSVIK

Attraktiv 3-roms leilighet med gjennomgående god standard – Parkering – Stor vestvendt terrasse på 21m² – Sportsbod 5m²

Olsvikåsen 12
5183 OLSVIK

Fredheim Borettslag

Andelsbrevnummer

224

Leiligheten har en fin beliggenhet i byggets 1. etasje og inneholder følgende: Gang, to soverom, stue, kjøkken, bad, toalettrom og bod. Vestvendt terrasse på 21 m² og sportsbod på 5m²

Standard

Velkommen til Olsvikåsen 12!
En flott 3-roms andelsleilighet i byggets 1. etasje. (Leiligheten er opprinnelig en 4-roms)
Hele leiligheten er rehabilitert i 2018.

Entre/gang:
Velkommen inn i en romslig gang hvor det er god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her finner du en skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir masse plass til oppbevaring av sko, tøy og tilbehør. Det er også plass til ytterligere møblement dersom det er behov for det.

Soverom:
Leiligheten har 2 store og romslige rom på 15,5 m² og 12,2 m². Soverommene har god plass til dobbeltseng, diverse møblement og annet ønsket inventar.

Bad:
Stort og delikat bad på 8,5 m² med keramiske fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling med spotter.
Badet er innredet med baderomsmøbel med dobbel, heldekkende servant, speilskap m/belysning, høyskap, vegghengt toalett og dusjnisje med fastvegg. Dusjgarnityr med takdusj.
Her er det opplegg for oppvaskmaskin og tørketrommel i hjørne v/inngang, omrammet med benkeplate.

Toalettrom:
WC på 2m² med keramiske fliser/sokkelflis på gulv og slettmalte vegger/himling. Avtrekksventil på vegg. Toalettrommet er innredet med vegghengt servant, baderomsmøbel med heldekkende servant og vegghengt toalett.  Tilkomst til stoppekran og fordelerskap i rommet.

Kjøkken/Stue:
Delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue gir leiligheten et sosialt preg.
Kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte fronter/vitrineskap, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Kjøkkenet mangler ventilator. Her er også integrerte hvitevarer, Komfyr, mikrobølgeovn, induksjonstopp, kjøle/fryseskap og oppvaskmaskin.
Åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Herfra er det utgang til stor og trivelig vestvendt terrasse på 21 m², med god plass til utemøblement.

Bod:
Leiligheten har en bod på 3,5 m². Her er det laminat på gulv, malte vegg- og himlingsflater.

Sportsbod på 5,0 m²

Byggeår

1979

Bruksareal per etasje

1. etasje: 98m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

38397m2

Parkering

Parkering i garasje.
Har man flere biler kan man leie parkeringsplass.
Andelseier har anledning til å koble seg på ladesystem for el-bil for egen kostnad, forespørsel sendes til styret.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: gang, to soverom, toalettrom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Borettslagets felles eiende tomt er opparbeidet med bl.a. asfalterte veier, gangveier og parkeringsplasser, samt flotte fellesarealer med plener og sittegrupper m.m. Lekeplass og ballplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-03-2023

Meny