Bendixens vei 61, 5067 BERGEN

Delikat og flott 3-roms toppleilighet med attraktiv beliggenhet – God standard – Parkering – Bybane like utenfor døren

Bendixens vei 61
5067 BERGEN

Sameiet Wergeland Terrasse

Leiligheten inneholder: Entré / gang, 2 soverom, stue / kjøkken og bad. En bod i leiligheten og en ekstern bod i kjeller.

Standard

Velkommen til Bendixens vei 61!
En lys og moderne 3-roms eierleilighet i byggets 4. etasje.
Leiligheten er bygget i 2018 og har en sentral beliggenhet på Wergeland.

Entre/gang:
I det du trer over dørstokken blir en møtt av et stort og romslig inngangsparti med god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. En-stavs parkett på gulv, slettmalte vegger og himling.
I gangen er det en stor skyvedørsgarderobe som gir deg full oversikt over klær, sko og tilbehør.

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 7,3 m² og 10,7 m². Begge rommene har plass til seng, garderobeløsninger av ulik størrelse, og annet ønsket inventar.
Soverommet på 10,7 m² har skyvedørsgarderobe og stort vindu som sikrer godt med naturlig lys.

Stue/Kjøkken:
Leiligheten har en åpen stue- kjøkkenløsning på 30,0 m² med plass til sofagruppe og spisestue. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere med ønsket stuemøblement.
Det er plass til spisebord mellom stuen og kjøkkenet. Kjøkkeninnredning fra Norema med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt komposittvask med oppvaskkum. Det er montert lekkasjestopper og komfyrvakt på kjøkken. Den lyse stuen har utgang til en luftig sørvendt balkong på 7,9 m².

Bad:
Badet i leiligheten er på 4,7 m². Keramiske fliser på gulv og vegger. Hvite metallplater i himling med spotter og samlestokk til rør-i-rør-skap er plassert i himling.
Badet inneholder heldekkende servant, speil, vegghengt toalett og dusj med foldedører. Her er også¨opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bod:
Leiligheten har en innvendig bod på 3,2 m². En-stavs parkett på gulv, slettmalte vegger og systemhimling med spotter. Sikringsskap og ventilasjonsaggregat er montert i rommet.

Det medfølger en ekstern bod i kjeller på 5,6 m² med tilstrekkelig plass for oppbevaring.

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

4. etasje: 70m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

3195m2

Parkering

78 garasjeplasser er tilknyttet leilighetene.
63 seksjoner har montert elbil ladere. Beboer setter opp ladepunkt for egen regning.
Ingen utendørs parkering.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, steinheller, diverse beplantning, støpte veier og trapper, støttemurer, blomsterkasser og biloppstillingsplasser.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren varme med radiator i stue og gulvvarme på
bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-03-2023

Meny